Miért írják be egyesek a kérdésekhez, hogy biztos kamu?
Persze van olyan, amiről egyértelmű, hogy az, de akkor lehet jelenteni a moderátornak...
Viszont láttam már olyat is (ne kérjetek konkrét példát, mert nem fogom visszakeresni), hogy normális kérdés, csak esetleg valami szokatlan dologról szólt, arra is megkapta a kérdező, hogy kamukérdés. Minek kell ilyeneket írni? Azért rakják itt fel a kérdéseket az emberek, hogy megválaszoljuk, ha meg valakit zavar, hogy szerinte a kérdés kamu, az ne válaszoljon!
Ez kamu :D
Bocs, ezt muszáj volt XD Amúgy azért nem jár pont, ha válaszolsz egy kérdésre? Mert ha jár, akkor lehet, hogy azért írnak egyesek mindenféle marhaságokat, hogy pontot szerezzenek.
sokra megyünk a pontokkal
belehet őket váltani vhol?
akkor meg minek
adnak érte pénzt? nem
ma 17:35
Ne már ezt én akartam elsütni.Most tiszta depis vok.
Ám nem tom lehet azért mert nem tudnak rá értelmessen válaszolni,vagy elitélik a kérdésben szereplő dolgokat és ezért inkább K.A.M.U.-t írnak.
Na de ez a kérdés biztos kamu.(és nem,nem bírtam kihagyni sorry):)
Na ezért.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__4775..
Ha később nem találjátok, ami ide volt írva, az azért van, mert kitörölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!