Hogyan tudok írni a moderátoroknak? Egyesek dacból lepontozzák az összes válaszomat.
Tiltsd le a neved kiírását a kérdéseknél.
Válaszolj sok kérdésre más topicokban, így amit lehúznak, nem fog annyira nagy súllyal számítani.
Ha tényleg hülyeséget válaszolsz, akkor azt sokan lepontozzák, és ettől válik a pontozásuk érvényessé. Magyarul ha tízen helyesnek találták a válaszod, ők meg 3-an dacból lehúznak, akkor azért nem kapsz mínuszt (csak ők).
Ha viszont tényleg nettó hülyeséget írsz, kötözködsz, baromságot írsz, azt mindenki lehúzza, nem csoda, ha zuhan a százalékod.
Ja, és ahol véleményt kérnek, ott nem érdemes válaszolni, mert a véleményt nem tisztelik, amikor a piros kézre nyomnak, hanem ítéletként használják a gombot.
tudsz beszélni a moderátorokkal de elég egyoldalú beszélgetés lenne:) tegyél fel valami nagyon durva kérdést amit biztos törölnének.akkor kapsz tőlük 1 üzit:)
amúgy: info@gyakorikerdesek.hu de ilyen hülyeséggel ne keresd őket
Jé rátaláltam asvasda kérdésére..
Szerintem pont nem neked kéne itt panaszkodnod. Ugyan ezt csinálod azokkal is akik nem értenek egyet veled abban a kategóriában. Az én válaszaimat is több felhasználóval 0%-ra lepontozok akárhova írok... Szerintem inkább maradj csendben :)
Bizony, egész nap itt lógtam :D Sajnálom, hogy kihasználom, hogy ma még pihenhetek hétvégén... :)
Egyébként pedig nem volt nehéz rájönnöm, hogy te vagy... elég volt a százalékokat elolvasnom....
De arra persze nem reagáltál ami a válaszom lényege volt... Nem tudom milyen jogon vagy itt felháborodva meg van kitilthatnékod, miközben te ugyan azt csinálod és lepontozgatsz :)
De most öszintén, neked komolyan ezek a legnagyobb gondjaid az életben, hogy mennyi a százalékod? Azt írtad dolgozol, hát nehezen hiszem el, ha ilyen hülyeségekkel vagy elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!