Hogyan találtál rá erre a weboldalra?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 16:51
11/22 anonim válasza:
egyik ismerősöm mesélt az oldalról,kiváncsiságból megnéztem..:) nagyon jó:)
16/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. okt. 27. 11:26
17/22 anonim válasza:
Én is úgy, mint a 2. válaszoló, http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo.. erre a kérdésre kerestem a választ mikor rátaláltam erre az oldalra:D
18/22 anonim válasza:
MyVIP-n egy csaj írta, hogy "Nézzétek ezt a kérdést, tök vicces" és mondta, hogy mindig itt lóg. Gondoltam, kipróbálom, miért ne...? :) 14/l
19/22 anonim válasza:
Gyűjtöttem a Maggi pontokat, de fogalmam sem volt, hogy mit lehet vele kezdeni. Ezért a keresőbe beírtam ezt és a gyakorikérdések.hu-t dobta ki első találatként.
20/22 anonim válasza:
Asszem talán a Twilight egyik kötetét akartam letölteni beírtam a gugliba, és ezt dobta ki máspdszor
azóta tiszta függő lettem
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!