Hogyan találtál rá erre a weboldalra?
Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 16:51
1/22 anonim válasza:
egy oldalról egy link vezetett át
ide már nem emlékszem talán a
startlap.hu
2/22 anonim válasza:
Beírtam a google-be egy kérdést, vagy valami olyasmit és kiadott egy kérdést ami hasonlított az enyémre és itt tette fel valaki, ezen az oldalon. Remélem érthető voltam. :D
3/22 anonim válasza:
Én is úgy ahogy a 2. hozzászóló. Minden nap benézek ide és már rengeteg kérdést tettem fel.
4/22 anonim válasza:
ciklus.hu-n keresztul, veletlenul.
6/22 anonim válasza:
Valamit kerestem a Google-ban és nem találtam sehogy. Idegességemben már egy konkrét kérdést írtam be, és így ide keveredtem. (Megtudtam a választ a kérdésemre, így elhatároztam, hogy regisztrálok.)
7/22 anonim válasza:
Subbán volt egy post, egy különösen idióta kérdést linkeltek ki a szex, szerelem kategóriából. azonnal megnéztem, mi ez az oldal, először azt hittem, hogy ez teljes egészében ilyen szex-tanácsadó oldal tiniknek gyökér kérdésekkel, aztán felfedeztem a több kategóriát is.
8/22 anonim válasza:
beirtam a googleba,hogy kerdesek..de mar nem emlekszem miert..
9/22 anonim válasza:
aztán itt kötöttem ki.
de nagyon örülök ennek az oldalnak.
gratula az alkotoknak.
10/22 anonim válasza:
képeslapot küldtem az unokámnak és ide jutottam.
GRATULÁLOK TŐKÉLETES .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!