Hogy találtál erre az oldalra és mióta jársz ide?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 19:01
1/26 anonim válasza:
Tavaly tavasz óta, és a barátnőmtől.Egy konkrét kérdéssel indultam, "azóta itt ragadtam.."
3/26 anonim válasza:
foggalmam sincs..amúgy úgy mint az első válaszoló én is ittragadtam egy kérdés után:)
4/26 anonim válasza:
googlebe beírtam valamit,és kihozta ezt az oldalt.
még ebbe az évbe, év eleje körül lehetett-március környékén :D
5/26 anonim válasza:
19:06 vagyok:D amúgy megnéztem az első kérdésemet, és 2009. 12.06.-tól vagyok itt asszem:D de hogy hogy találtam ide?? fingom sincsxD
6/26 anonim válasza:
Barátnőmtől hallottam róla.Én is itt ragadtam úgy néz ki:)
7/26 anonim válasza:
gugliztam egy kérdésre, ezt az oldalt dobta ki .. aztán kiírtam én is kérdést ... azóta minden nap itt lógok pár percet :) ennek kb 1-1.5 éve
9/26 anonim válasza:
19.07esvagyok
megnéztem én is ,03.hó 05-től vagyok fent.akkor írtam ki egy kérdést:) amire még most sem jött válasz:DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!