Miért regisztráltál erre a weboldalra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 17:25
1/17 anonim válasza:
Ide tévedtem aztán volt itt egy csomó kérdés amire akartam vmit írni, meg nekem is vtak kérdéseim.
2/17 anonim válasza:
Azért, mert jó így névtelenül megkérdezni, ráadásul így több szempontból is megvizsgálhatok dolgokat.
3/17 baranyi kálmanné válasza:
Olvasgatam a kérdéseketés a válaszokat,nagyon jonak tartotam.Regisztráltam,azota naponta 1-2orát vagyok itt
5/17 anonim válasza:
Kerestem egy oldalt számtech ügyben, aztán itt ragadtam. :)
6/17 anonim válasza:
megláttam egy állatos kérdés-t amire tudtam a választ és volt persze nekem is kérdésem:) és most itt vagyok
7/17 anonim válasza:
Tavaly teherbe estem (sajnos elment a baba), és olyan bunkó dokit fogtam ki, hogy itthon a google-ba írogattam, amit nem tudtam, és mindíg ide dobott. És utána itt ragadtam, mert nagyon sok jó segítséget és bíztatást kaptam. :)
35 hetes kismama
8/17 anonim válasza:
Azért,mert sok érdekes dolgot lehet tanulni más hibáiból,mások válaszaiból,és én is feltehetem azokat a kérdéseimet,amikre itthon nem kapnék választ.
9/17 anonim válasza:
Mert rengeteg kérdésem van és itt őszinte válaszokat kapok és ez segíti a munkámat.
10/17 anonim válasza:
hogy feltegyem a kérdéseimet
meg hogy ilyen kérdésekre válaszoljak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!