Hogy tetszenek az új kategóriák?
Szerintem hasznosak lettek az új dolgok :) :
Állatok Állatvédelem
Állatok Háziállatok
Állatok Rovarok, ízeltlábúak
Családi kapcsolatok Anyós, após
Családi kapcsolatok Házasság
Családi kapcsolatok Nagyszülők
Családi kapcsolatok Rokoni kapcsolat
Családi kapcsolatok Szülő-gyermek kapcsolat
Családi kapcsolatok Testvéri kapcsolat
Egészség Allergiák
Egészség Betegségek
Egészség Sérülések, balesetek
Elektronikus eszközök Fényképezőgépek, kamerák
Elektronikus eszközök GPS, navigáció
Emberek Barátok, barátságok
Emberek Egyéb kérdések
Emberek Emberi tulajdonságok
Emberek Lakóhely, szomszédok
Emberek Magány, egyedüllét
Emberek Munkahely, kollégák
Emberek Tanárok, iskolatársak
Emberek Társasági élet
Ételek, italok Alkoholmentes italok
Ételek, italok Élelmiszerboltok
Ételek, italok Élelmiszerek
Ételek, italok Vendéglátás, éttermek
Gyerekvállalás, nevelés Fogzás
Gyerekvállalás, nevelés Altatás
Gyerekvállalás, nevelés Babakocsik, hordozók
Gyerekvállalás, nevelés Babaruhák, gyermekruhák
Gyerekvállalás, nevelés Babaszoba, gyerekszoba
Gyerekvállalás, nevelés Betegségek, oltások
Gyerekvállalás, nevelés Bölcsődék
Gyerekvállalás, nevelés Családi pótlék
Gyerekvállalás, nevelés Ételek bevezetése
Gyerekvállalás, nevelés GYÁS, GYES, GYED, GYET
Gyerekvállalás, nevelés Iskolák
Gyerekvállalás, nevelés Óvodák
Gyerekvállalás, nevelés Örökbeadás, örökbefogadás
Gyerekvállalás, nevelés Szobatisztaság
Gyerekvállalás, nevelés Tápszeres táplálás
Gyerekvállalás, nevelés Tehesbeesési problémák
Gyerekvállalás, nevelés Terhesgondozás
Gyerekvállalás, nevelés Terhesség megszakítása
Gyerekvállalás, nevelés Vetélés, missed ab
Otthon Albérlet
Otthon Építkezés
Otthon Felújítás
Otthon Ingatlan vásárlás, eladás
Otthon Kártevők
Otthon Rezsi
Sport, mozgás Testépítés
Szépség és divat Modellkedés
Szépség és divat Tetoválás
Szerelem, szex Ismerkedés
Utazás Repülés, repülőjegyek
Utazás Szállások
Ünnepek Ajándékozás
Ünnepek Évforduló
Ezek egyébként mikor kerültek be? Mert ma délelőtt tuti nem voltak még.
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak: az emberek kategória és a sporton belül a testépítés nagyon hiányoztak. Ezek jók, a többi olyan semleges(nekem).
Az -emberek- kategóriát azt hiszem csípni fogom. Viszont a -családi kapcsolatok-anyós/após-on jót nevettem:)
A gyerekvállalás-nevelés-ben nem voltam, de ahogy itt leírtad, talán kicsit túlzottan szét lett szedve. Bár ezt inkább az tudná megmondani, aki oda jár, az tudja, hogy valóban szükség volt-e ennyire kategóriákra szedni szinte minden dolgot ,ami csak felmerülhet a gyereknevelésben. Bár ott biztosan rengetegen megfordulnak, ezernyi kérdéssel, így legalább áttekinthetőbbek lesznek.
Az mondjuk engem is érdekelne, hogy mikor lettek az új kategóriák, mert ahhoz képest, hogy naponta legalább kétszer beugrok az oldalra, én még csak most vettem észre őket:) ( látszik, hogy nem szoktam nézni, hogy a kérdés milyen alkategóriában van:) ) ...de hogy még az -emberek- kategóriát sem vettem észre...
Szóval szerintem túl sok, akadályozni fog bennünket az eligazodásban! Szerintem.
Másrészt a már eddig elért, és bizonyos kategóriákba bepakolt pontokat, %-okat kár volt megbolygatni, hatalmas bizalmatlanságot eredményez, hogy vajon visszakapjuk-e azokat a pontokat, amiket eddig elértünk, vagy a javunkra írtak. (Merthogy eddig is felmelrültek esetenként bizonytalanságok, bizalmatlanságok ezen a téren!)
Elegendő lett volna a bővített kategóriába a jövőben elért pontokat bevésni, az eddigieket ott kellett volna hagyni, ahol eddig is voltak!
2. vagyok.
Úgy veszem észre, az -emberek- kategóriába mindenféle témájú kérdést írnak, sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mi is passzol oda valójában. Találtam már ott bankkal kapcsolatos kérdést, aminek ugye van saját kategóriája, találtam már nem egy egészséggel kapcsolatos kérdést. Nagyon bízom benne, hogy a felhasználók "megtanulják használni" előbb-utóbb, mert így nagyon kiábrándító lesz, pedig igen örültem ennek a kategóriának.
Ja, még valami. Ahogy elnéztem a kultúra és közösség kategóriát, hogy mik maradtak benne, szerintem simán át lehetne nevezni simán kultúra kategóriának. Mert ami most az -emberek-be megy, az ment idáig a kultúra és közösség-be, az volt ennek a kategóriának a "közösség" része. Szerintem.
Értem. elsőnek: a testépítés már nagyon kellett, igen.
másdiknak: tegnap délután fél 6 körül láttam a gyk fb oldalán :)
Harmadik: Én nem azért járok ide, hogy fel legyek pontozva, ettől függetlenül mind a hármótoknak ment a zöld. :)
Szerintem el lehet igazodni, az Emberek dolog viszont tényleg könnyen félreértelmezhető. Megvan a esély, hogy csak úgy be lesznek hanyigálva a kérdések full random.
Egy "milyen lett a versem"-kategória is jól jött volna.
3-as vagyok!
Én sem a pontokért járok ide, (ha megnézed a pontjaimat, a %-omat, láthatod), hanem azért, hogy akinek valóban komoly kérdése, és problémája van, ha tudok, segítsek neki. (Annak ellenére, hogy nagyon sokan szeretnék, ha eltűnnék innét.)
De pontosan azok között vannak elsősorban, akik mindent megtesznek azért, hogy a saját pontjaikat, a saját helyezésüket biztonságban tudják. És ennek érdekében bizony sokszor, sokmindenre képesek. Pl. a sorozatos ész nélkül végzett lefelé pontozásokra és egyéb különböző mesterkedésekre.
Talán éppen azért lett volna helyesebb változatlan formában hagyni az eddigi pontokat és helyezéseket, a későbbi viták-veszekedések-torzsalkodás elkerülése érdekében.
De ti tudjátok!
Teljesen mindegy, de ha csinálja, azzal csak a feszkót kelti itt, és teljesen felesleges az is, és olyan újabb lehetőséget adni az ilyen embernek, aki abban leli örömét, ha beleköthet akár a legjobb szándékú emberbe is.
Szóval ezért gondolom, lehet, hogy a békesség kedvéért nem nyúltam volna hozzá a korábbi pontokhoz! Arról nem is beszélve, hogy akikre most ez a feladat hárul, hát nem irígylem őket, amennyit dolgoznak vele!!!!
Még valami:
Talán az -ételek-italok-kategóriába egy- ételallergia/intolerancia-alkategória elkelt volna.
( még nem késő, még biztos lehet pótolni:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!