Tetszenek a ma hozzáadott "x" gombok, meg eleve a megválaszoltjaid/kérdéseid résznél a törlés lehetősége. Nektek mi a véleményetek?
Első válaszoló, ez nagyjából olyan felvetés, minthogy kit érdekel a Lánchíd felújítása, a Photoshop újabb verziója, az XY sorozat megszűnése vagy a szerdai időjárás.
Elvégre, TE nem mész arra, nem használod, nem nézed és nem érint.
Igen teszenek
ja és így törölni is fölösleges, mert el tudod rejteni, tehát uyganazt éred el vele!
Aki pedig valamilyen személyes/titkos dolgot írt bele a kérdésébe az nyugodtan írhat az adminoknak és ők törlik!
Igen tetszenek
ja és így törölni is fölösleges, mert el tudod rejteni, tehát ugyanazt éred el vele!
Aki pedig valamilyen személyes/titkos dolgot írt bele a kérdésébe az nyugodtan írhat az adminoknak és ők törlik!
Első válaszoló vagyok.
Te kérdezted,én csak megmondtam a frankót.
"Igen, mert azt a problematikát megoldja, hogyha valaki nem szeretné, ha a családtagja meglátná, hogy milyen kérdést írt ki."
Igen, szerintem is hasznos, az a kis kék X.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!