Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kinek mit jelent a pontozás?

Kinek mit jelent a pontozás?

Figyelt kérdés

Kinek a hibája, ha egy válasz nem hasznos?

Ki miért pontozza le a másikat, milyen indíttatásból vagy megfontolásból?

Befolyásol-e titeket, hogy mennyire pontozzák le a válaszaitokat?

(Bevallom, nekem olykor már nincs is kedvem válaszolni ha azt látom, hogy egy kérdés körül erős indulatok kavarognak. Ekkor írhatok bármennyire őszintén, vagy átgondoltan, biztosan lesznek akik belekötnek, lehúzzák a választ vagy belemagyaráznak olyat, mait én nem mondok.)

2009. szept. 2. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak néha zavar!

Mondjuk van amit én is lepontozok a raszzista hangvétel, aljas, rosszindulatú beszólások miatt, ha valaki OFFol és sérteget! De csak néha pontozgatok, ha olyan kedvem van!:P

A másik véleményét meg lehet hallgatni, elfogadni hogy van, de nem kell vele egyetérteni!

2009. szept. 8. 04:06
 12/13 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem kell egyet érteni.

Ez esetben arra vagyok kíváncsi, hogy az a vélemény, amivel nem értesz egyet, lehet-e hasznos? Vagy ez ok arra, hogy lepontozd? Esetleg van-e olyan eset, amikor azt mondod, Neked érdekes és akár hasznos is volt egy vélemény, de a kérdezőnek szerinted nem, ezért mégis lepontozod?

(Természetesen bárki más is válaszolhat, aki magáénak érzi a kérdést.)

2009. szept. 8. 10:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem sem zavar, bár néha visszanézek megnézni a pontozásom.

És az olyan kérdéseknél, ahol mindenkinek más a véleménye (pl. Szereted-e a sárgarépát?; és odaírod, hogy nem, akkor aki szereti leszavaz...) vagy humor kategóriában meglátom, hogy lepontoztak, akkor zavar! Pl. humor kategóriában is a kérdés egy "zagyvaság" volt, írtam és is egy "zagyvaságot", és lepontoztak, pedig mindenki hülyeséget írt. Akkor most miért muszáj lepontozni egy választ (az enyémet), míg a többit fel, miközbe minden válasz 'egyforma'? Ezeket nem értem...

De amúgy alapjában véve nem idegesítem rajta magam... :] Most egy ilyen apró dolog miatt 'készüljek ki'? :D

15/F

(Amúgy valamelyik válaszolónál láttam a muszáj szót ly-al...az j-vel íródik! :) [link] Nem kioktatni akarok, csak segíteni, hogy tudjátok! :])

2009. szept. 8. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!