Mire jó a pontozás az oldalon?
Figyelt kérdés
ha lehet valaki olyan is valaszoljon akinek koze van az oldal adminisztralasahoz, de persze barki valaszat, velemenyet szivesen varom!2010. nov. 10. 14:36
1/26 anonim válasza:
Néha azért hogy értékeljük a másik válaszát de inkább azt tapasztalom hogy inkább csak lepontozás van és % vesztés mintsem felértékelés egy egy jó válasz után.
2/26 anonim válasza:
semmire. Amúgy meg ott van az oldal leírásában, hogy mire lenne elméletileg jó.
3/26 anonim válasza:
Az ötletet jónak tartom, de nem Mo.-on... Mert így a nagyon sok rosszindulatú ember kiélheti magát. Ha nekik ez kell a boldogsághoz...
Csak egy példa, az Ebayen van ilyen pontozási lehetőség, de ott az emberek nem pontoznak le senkit, csak akkor, ha az eladó vagy a vevő nagyon visszaélt vagy csalt vagy ilyesmi.
4/26 anonim válasza:
Szerintem néhányaknak szexuális kielégülést okoz, hogy lepontozhatnak valakit. Szerintem ezt úgy kéne csinálni, hogy a kérdés kiírója eldönthetné, hogy lehessen-e pontozni a válaszokat. Mert sok olyan kérdés van, hogy mi a véleményed..., na abban szokták az emberek a legjobban lepontozni egymást. (azzal, hogy szerintük a válasz nem HASZNOS)
5/26 A kérdező kommentje:
igen, a velemenyt szerintem is folosleges pontozni!
2010. nov. 10. 16:39
6/26 anonim válasza:
Igen nagyon jó lenne ha a véleményező kérdéseknél nem lehetne pontozni, egyébként is csak lefelé szoktak pontozni, ha jó/az illetőnek tetsző a válasz akkor max egy köszit vagy egy egyetérteket ír.
7/26 anonim válasza:
Akkor talán működne, ha lennének nevek (nickek) is és legalább a lepontozott láthatná, ki pontozta le pontosan.
8/26 anonim válasza:
Nem igazán lenne jó ha nem lenne anonimitás, csak még több anyázás lenne és a sok begőzölt vadbarom a kiszemeltjének az oldalon található összes hsz-ét megkeresné.
10/26 A kérdező kommentje:
igen, viszont azt vettem eszre, hogy a szazalekok alapjan probalnak azonositani, vagy valaszok, stilus alapjan. csak nevet nem lehet tudni...(vagy nem jol latom?)
2010. nov. 10. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!