Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a fenét görcsöltök ennyit...

Mi a fenét görcsöltök ennyit a pontozás miatt?

Figyelt kérdés
Miért fontos ez az egész? Minden második hozzászólás az, hogy "miért pontoztatok leee???" Kit érdekel? Egyszer nem néztem még az én százalékomat.. most komolyan... mi ez, valami presztízsdolog? Úgyis van minden fórumon pár hülye, aki csak szórakozásból szól le, attól még a válaszod lehet ugyanolyan értékes, és aki elég intelligens, az látja úgy is. Ki nem sz@rja le a lepontozást?
2009. okt. 2. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
A hiúság nagy úr.
2009. okt. 2. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
23%

Mert idegesít, hogy ha valamire tudom a jó választ, vagy teljesen korrekt módon utalok rá, hogy ez hülye kérdés volt, akkor én lepontozást kapok, ha valaki meg odafingik egy olyan választ, hogy nem tudom, azt pedig felpontozzák.

Erre a legjobb példa:

Kérdés: Ha bemegyek a szolgáltatóhoz, akkor ő tényleg megtudja mondani, hogy ki hívogat ismeretlen számon?

Válaszom: Szerinted ha így lenne akkor mi a franc értelme lenne a rejtett számnak???

Gondolkozz mielőtt felteszel egy kérdést!

Ez a válasz 25%-ban hasznosnak tűnik.

4ből 1 embernek van esze. Most mégis mit kellett volna írnom? Ha így működne, hogy bemegyek a szolgáltatóhoz, hogy valaki hívott ismeretlen számon, és szeretném tudni ki volt az, akkor nem menne be mindenki, akit csak egyetlen egyszer felhívott valaki, akire kíváncsi volt, hogy ki?

2009. okt. 4. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
72%

Utolsónak: lehet, hogy azért pontozták le a válaszodat, mert ez sokaknak nem tetszett "Gondolkozz mielőtt felteszel egy kérdést!"

Tehát lehet, hogy a válasz tartalma 100%-ban hasznos, de azért egy kis tisztelet legyen már a másik iránt, mi az, hogy "Gondolkozz...."

Attól még nem biztos, hogy sík hülye valaki, hogy nem ért valamihez és megkérdezi, szerintem.....

Persze tudom, hogy nem csak ilyen válaszokat pontozzák le, hanem szinte az összeset.

2009. okt. 4. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyebkent a szolgaltato elott nem titok, hogy ki hiv, szoval ha valaki allandoan hivogat -> zaklat akkor meg tudjak mondani; kerdes, hogy akarjak-e?

Amugy en is lesz.arom, mindenki pontozzon ahogy akar:D

2010. szept. 5. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!