Meg lehetne oldani a pontozás ügyet? Már unjuk.
Az lenne az igazi, ha a kérdésre adott válaszokat CSAK az pontozhatná fel, vagy le, aki a kérdést felteszi. Elvégre ő kérdez, ő dönti el, hogy melyik válasz bizonyult számára hasznosnak.
Nagyon sokan eltávoztak erről a fórumról, mert a tényleg jó, hasznos válaszaikat lepontozták, amiből vita, veszekedés, felháborodás kerekedett ki. Ez főleg a babás-kismamás témakörre jellemző, ahol némely válasz a sárga földig le van szólva, le van pontozva.
Ezért legyen egy elkülönített pontozási lehetőség is: a kérdésfeltevők értékelései
Nem tudom, nagyon eltérő százalékok születnének-e:)
Jogos a kérdező észrevétele.Egyesek sportot űznek a lepontozásból, f...juk sincs,mit pontoztak le, vagy szimplán szórakoznak.
Csak a kérdező pontozhasson!!!!!!(vagy fel)
Nem a pontozást kell beszüntetni. Pl.:
Te felteszed azt a kérdést, hogy milyen színű a tej? (Lényegtelen, hogy hülye kérdés.)
Érkezik két válasz, egy igen és egy nem.
Ha nincs pontozva, akkor nem tudod meg az igazat, vagy csak a veszekedést fogod olvasni.
Ha van pontozás, akkor az igen válasz 100%-on, a nem válasz 0%-on fog majd állni, és így te is tudod, hogy mi a válasz.
A toplistában van egy olyan oszlop, hogy "értékszázalék", ami azt mutatja, hogy milyen százalékban pontozol. Akinek ez kevesebb, mint 50%, attól kellene megfosztani a pontozási lehetőséget.
Honnan tudod, hogy sokan elhagyták ezt az oldalt (ami nem fórum!!!) ???
Én nem úgy vettem észre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!