Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért jó ez a "lepontozósdi"?

Miért jó ez a "lepontozósdi"?

Figyelt kérdés
De komolyan? Van értelme? Sok kérdést olvasok, teszek is fel és mindig megy a pontozás,meg a vita ezen, de miért? Én nem is szoktam pontozni...nem is értem az egészet...
2012. dec. 21. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmire.

Sokszor azt pontozzák le, akinek igaza van.

2012. dec. 21. 14:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, észrevettem. Meg azt, hogy hiába adnak értelmes, hasznos választ, kapják a lepontozást, aztán meg persze vita kerekedik... ennyi unatkozó anyuka van ezek szerint... :)

Én mindig megköszönöm szépen a hasznos választ kommentben és kész!

2012. dec. 21. 14:51
 3/9 fairi1 ***** válasza:
100%

Válasz egyértelműn Sok kérdező csak egy adott választ vár,és ha válasz nem tetsző akkor lepontoz. Mégha helyes is.

Sok topicban van egy közösség, és ha nekik nem tetszik a válaszod, még akkor is ha precíz és helyes lepontoznak.

Rossz az egész rendszer, de ez van.

2012. dec. 21. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Igaz, a gyerekvállalás témában írtam, de látom, átkerült máshova... :) Én máshol nem jártem még, de ezek szerint ott is ez van...akkor nem csak az anyukák unatkoznak :)
2012. dec. 21. 15:08
 5/9 fairi1 ***** válasza:

mindenhol így van

emberek mindenhol ugyanilyenek...

legtöbb kérdésnél az emberek nem jó választ várnak, hanem megerősítést a hitükben, és ami annak ellentmond az rossz válasz.

2012. dec. 21. 15:34
 6/9 anonim válasza:
Szerintem pedig van értelme. Hiszen ha itt mindenki, természetesen kultúráltan, kifejtheti a saját véleményét, akkor mlért ne értékelhetné másokét?
2012. dec. 21. 20:29
 7/9 fairi1 ***** válasza:

csak sokszor nem mások véleményének értékelése megy, hanem tetszési index.

lehet adni népszerű választ, amit az adott topic megkövetel vagy népszerűtlen, de jobbat. akkor lepontoznak

2012. dec. 21. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne ez a pontozós rendszer, ha értelmes emberek használnák ezt a "funkciót"!
2012. dec. 22. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Macskás oldalon pl. azt pontozzák le, aki orvoshoz viszi a macskáját bármi áron, ha pénzbe kerül, ha messze van. karácsonykor több macska is elpusztult, elég borzasztó.
2012. dec. 26. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!