Miért vannak sokan kikelve azon, hogy egy kérdést már 100. feltettek? Elvégre azért gyakori az a kérdés. :D
Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 12:18
2/10 anonim válasza:
Azért vannak kikelve sokan, mert a szerkesztőség által beállított kérdés feltevés lépése előtt, megkéri egy automatikus üzenet, hogy előtted valaki megkérdezte már-e azt a kérdést amit te most épp ki akarsz írni.
Ezzel mint mindenki tudja,arra akarnak utalni hogy feleslegesen ne tegyük fel ugyan azt a kérdést.
3/10 A kérdező kommentje:
jó tudom :D csak tök logikus lenne az oldal nevére hivatkozva :D
2012. nov. 22. 14:35
4/10 anonim válasza:
Én csak a kérdésedre válaszoltam :)
5/10 anonim válasza:
Ugyanis írtad, hogy "elvégre azért gyakori a kérdés"...nos ez nem teljesen így van.A gyakori kérdéseken nem azt kell érteni, hogy gyakran ismételt kérdések oldala, hanem azt hogy az embereket által feltett sokszor számukra érthetetlen kérdések, könnyen válaszra találjanak.
7/10 anonim válasza:
ez csak vicc, nem kell komolyan venni :)
én legalábbis jót nevetek rajta, szóval ha nem viccnek szántad, ezen gondolkozz el, gyermek :)
8/10 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy ha egy kérdést párszor feltesznek. De mikor egy napon látom 100x ugyanazt, na az már idegesítő. Pl bőrápolás kategóriában naponta legalább 3x találkozom azzal, hogy hogy kell használni a ricinusolajat és bevált e. Gyerekvállalásnál így hónap vége felé konkrétan minden 2. kérdés (hacsak nem több) arról szól, hogy mikor kapnak CSP-t. Aztán hó elején meg már az a kérdés, hogy megérdekezett e már hozzátok a CSP. Közoktatás kategóriában csak én legalább 10x leírtam, hogy emelt biológia érettségire milyen könyvekből lehet felkészülni. Na én ezen vagyok kikelve. Tehát még csak nem is kéne a keresőbe beírni a kulcsszavakat adott esetben, mert lejjebb pörgeti az oldalt és ott lesz a kérdés, amit feltenne.
9/10 anonim válasza:
Hm. Az emberek szeretnek birkáskodni, de épp amennyire követni tudják megannyi dologban, belegondolás nélkül az előttük haladót, a csordát, itt épp annyira akar mindenki saját kérdést, saját "területet", hogy NEKI válaszoljanak, nem pedig beállni a sorba. Sokszor az információ másodlagos. Ez ilyen egó-dolog. Ezt látom én az egyik lehetséges oknak. Másik pedig: bele kellene folyni egy, már meglévő társalgásba, elolvasni, szisztematikusan, ráadásul időrendben, egyik választ a másik után, az pedig marha nagy meló ám... Még 10 alatti kommentnél is. Ilyet igazán nem várhatunk el. Fórumok jutnak erről eszembe, ahol beírja az egyszeri user, hogy "válaszokat a blabla@freemail.hu-ra küldjétek". Szóval mindent ölbe. Tanulási, utánajárási, energiabefektési affinitás NUL-LAAAA.
10/10 anonim válasza:
Azért, mert ezen az oldalon elvileg (!) csak gyakori kérdések vannak, és ha valaki feltesz egy kérdést, ami gyakori, akkor az, akit érdekel, megnézi az arra adott válaszokat. Ennek az oldalnak pont ez a feladata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!