Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek milyen emberek...

Szerintetek milyen emberek írogatnak ide?

Figyelt kérdés

Gondolkoztatok már ti is azon , hogy milyen ember lehet az olyan aki a gyakorikérdések.hu-ra jön fel feltenni a kérdéseit ?

Azért kíváncsi lennék , hogy milyen fiúk é lányok vannak itt .

Szerintem normális fiú és jó csajok nem valószínű , hogy itt töltenék el a szabadidejüket . SZERINTEM .

2012. szept. 8. 22:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nagynyomású vízszivattyút vennék, debreceni vagyok!
2012. szept. 8. 23:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem azok az emberek, akiknek tetszik maga az egész oldal. Én nemrég reg.eltem és ráéreztem az ízére. Másokat nem ismerek! Valójában egy embert sosem ismerheti meg egy másik ember,hisz nem ismeri a múltját és nem lát bele az életébe,ha pedig kommunikál,akkor sem tudhatja,hogy a másik fél egyátalán igazat mond,pláne neten,ahol még nem is látod,kivel is cserélsz információt. Egy biztos olvasd el az oldal szlogenjét:amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted! Ez sokmindent elárul.
2012. szept. 9. 10:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nem is azért járok ide, hogy a szabadidőmet töltsem. Többségben legalábbis nem. De van sok olyan kérdés a Művészetekben és a Könyvekben, amire tudok válaszolni, akkor meg miért ne segítenék másnak? Főleg, ha nekem is sokszor segítenek az informatikai és macskanevelési kérdéseimnél.
2012. szept. 12. 20:31
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen emberek ezek? Nem tudnám besorolni, talán szórakoznak, de van aki komoly kérdésekre keresik a választ, mert remélik, hogy nem csak trollokba bukkannak. Amúgy logikusan te se vagy normális, hisz regisztráltál és ráadásul kérdést is tettél fel nekünk, melyre választ vársz? Na, akkor te mi vagy?...
2012. szept. 16. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!