Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Szerintetek milyen emberek...

Szerintetek milyen emberek írogatnak ide?

Figyelt kérdés

Gondolkoztatok már ti is azon , hogy milyen ember lehet az olyan aki a gyakorikérdések.hu-ra jön fel feltenni a kérdéseit ?

Azért kíváncsi lennék , hogy milyen fiúk é lányok vannak itt .

Szerintem normális fiú és jó csajok nem valószínű , hogy itt töltenék el a szabadidejüket . SZERINTEM .

2012. szept. 8. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

te is kérdést tettél fel de minek?? :)

amúgy van 1-2 válaszoló aki nagyon jófej és tényleg értelmes jó válaszokat ad. aki meg kérdéseket tesznek fel az már más tészta de azok között is találkoztam már nagyon csinos lányokkal.

2012. szept. 8. 22:20
 12/24 anonim ***** válasza:
Mókusgyilkos forever :)
2012. szept. 8. 22:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

23 éves, bölcsészkari diplomás, minimálbéres, 6 éve élettársi kapcsolatban élő, kétkutyás nő. Tehát kétség nélkül pszichopata állat :D

23N

2012. szept. 8. 22:27
 14/24 Hole Hunter ***** válasza:

Teljesen átlagos userek. Van, mikor trollkodok, mert épp olyanom van. Segítő szándékkal is szoktam írni. Változó. Viszont némely kérdésen és válaszon vonyítva röhögök :D

Némelyik troll beszólás igen poénos. :)

2012. szept. 8. 22:30
 15/24 anonim ***** válasza:
"kétkutyás nő" :) ez fontos :)
2012. szept. 8. 22:30
 16/24 anonim válasza:
Ide leginkább röhögni járok.Akkora jókat írnak.A tv-ben meg nincs semmi! A mókusgyilkos tényleg jókat ír! Ajánlom mindenki figyelmébe!
2012. szept. 8. 22:38
 17/24 anonim ***** válasza:

15/16 ma 22:30

Perzse, hogy fontos, ha pujám lenne akkor azt írtam volna,de "csak" kutyák vannak még....de felérnek 2 gyerekkel meg a párom is egyel, tehát el vagyok még egy darabig...

2012. szept. 8. 22:40
 18/24 anonim ***** válasza:

szavazzunk, kik a legjobbak gyakorin! :)

csak az a baj h nincs mindenkinek kint a neve...

2012. szept. 8. 22:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Nekem csak azért nincs kint, mert halvány lila gőzöm sincs, hogy miért nincs :D Regisztrációkor megadtam, hogy miért nem írja ki azt nem tudom.

Maydy a kutyás nő :D

2012. szept. 8. 22:52
 20/24 anonim ***** válasza:

mindenféle elmebeteg, sorozatgyilkos , perverz, szociopata, bolond, mindenféle mániákus fetisiszta , pedofil , pszichopata állat :)

de azért talán 10-ből akad 1 normális :D

2012. szept. 8. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!