Szerintetek milyen emberek írogatnak ide?
Gondolkoztatok már ti is azon , hogy milyen ember lehet az olyan aki a gyakorikérdések.hu-ra jön fel feltenni a kérdéseit ?
Azért kíváncsi lennék , hogy milyen fiúk é lányok vannak itt .
Szerintem normális fiú és jó csajok nem valószínű , hogy itt töltenék el a szabadidejüket . SZERINTEM .
Szerintem ugyan vegyes a társaság, de én tudok (ismerek) pár embert (beleértve magamat is) aki ép elméjű de néha a vicc kedvéért, néha pedig a segítőkészség miatt jön ide!
Nem kell "megcímkézni" a gyik felhasználóit :)
Vegyes a banda, de hol nem ?:)
Tévedsz...
Én itt ismertem meg egy 16 éves lányt még tavaly,kiderült egy városban lakunk azóta együtt vagyunk :)
önkritika ????
Azért tettem fel a kérdést mert kíváncsi vagyok a válaszokra nem azt mondtam , hogy ratyi emberek vannak itt hanem , hogy szerintetek milyen emberek vannak itt .
A kérdéseket feltevők között valóban akad több 2nem normális" is. De a válaszolók többsége normális. Persze akad közöttük is idióta.
De a válaszolók többsége időtöltésből jár ide.
A kérdéseket feltevők meg pont azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!