Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Akik erre az oldalra regisztrá...

Akik erre az oldalra regisztráltak sokan miért nem vállalják, hogy a nevük megjelenjen a kérdéseik ill. a válaszaiknál?

Figyelt kérdés
2012. júl. 30. 13:17
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:

jaj mert ha kiírom,hogy mák virág a nevem akkor az is vagyok?

te milyen anett vagy? húha rettentően felvállaltad magadat..most már mindenki ismer..

2012. júl. 30. 13:31
 12/32 anonim ***** válasza:
A linkelt kérdésben már válaszoltam, vedd úgy, hogy ide is leírtam azt, ami ott a 14-es válasz :)
2012. júl. 30. 13:38
 13/32 anonim ***** válasza:

Nem ez az oldal lényege.

Meg aztán sok válaszadó nem szimpatikus egymásnak, és gondold el, hogy név alapján megismerik egymást, hatalmas vitákat kavarnának a semmiből.

Plusz sok idióta ész nélkül lepontoz mindenkit, na most ha még neveket is felirkál magának...

2012. júl. 30. 13:39
 14/32 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert az anonimitás az oldal lényege?

"amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted"

2012. júl. 30. 13:42
 15/32 A kérdező kommentje:
Egy keresztnév vagy egy kitalált nicknév alapján még nem lehet senkit sem beazonosítani attól még anonim marad az illető.
 16/32 anonim ***** válasza:
Egyébként azoknak a táborát gazdagítom, akik még akkor regisztráltak, amikor nem is volt lehetőség a nick megjelenítésére. Ide s tova már öt éve :) Szóval már csak azért sem tenném publikussá, hogy melyik kérdések és válaszok tartoznak hozzám, mert vannak közöttük elég személyes jellegű dolgok is. Tudom, hogy egy nick nem mond semmit, de simán lenne olyan, aki rám ismerne, ha összevetné több kérdésemet és válaszomat.
 17/32 anonim ***** válasza:
De be lehet azonosítani nagyjából,csak beírod a google-ba,és máris kidobja az illető összes hozzászólását,és kérdéseit.
2012. júl. 30. 14:08
 18/32 anonim ***** válasza:
Én vállalom.
2012. júl. 30. 14:29
 19/32 anonim ***** válasza:
na itt a példa! Ezüstegérrel meg még egy rakás másik jómadárral hulyültünk a humorban éjszaka.most ha nem lenne nickje honnan ismernénk meg egymást?(ja mellékesen pár óra alatt 530db körül voltak a válaszok,csak reggel vették észre a modik!)
2012. júl. 30. 15:36
 20/32 A kérdező kommentje:
Ezüstegér! Kipróbáltam a googléba amit írtál és erre vonatkozólag nem adott ki semmilyen találatot. Akkor szerinted én milyen kérdéseket és válaszokat írtam idáig?
2012. júl. 30. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!