Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit gondoltok az ötletről?

Mit gondoltok az ötletről?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó lenne-e az, ha mindenki megadhatná magáról, hogy mihez ért, és a kérdés feltevésekor be lehetne állítani, hogy csak azok tudnak válaszolni a kérdésre, akik értenek a pl. gitárhoz. Illetve vannak olyan kérdések, amire mindenki tud válaszolni, ez külön kategória lenne. Mindenki megadhatná, hogy mihez ért, és pl. a figyelt kérdések alatt lenne egy link, amiben olyan kérdések vannak, amikre nagy valószínűség szerint tud válaszolni, illetve egy olyan link, amiben olyan kérdések vannak, amikre bárki tud válaszolni.

2012. máj. 22. 19:56
 1/8 A kérdező kommentje:
+ Annyiban lenne ez más a kulcsszavaktól, hogy vannak olyan kérdések, amik kifejezetten nőknek, férfiaknak, fiataloknak vagy idősebbeknek szólnak, ezekre pedig nem nagyon van kulcsszó.
2012. máj. 22. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért tartom butaságnak az ötletedet,mert az internet egyik szlogenje hogy

"messziről jött ember azt mond amit akar"

Vagyis honnan a fenéből tudod,hogy aki a kérdőívre azt írja ért a gitárokhoz az tényleg ért is hozzá?? Bármit lehet mondani,senki nem fogja tudni,hogy igazat írt-e vagy sem..

2012. máj. 22. 20:08
 3/8 A kérdező kommentje:
De ez mindenkinek az érdeke lenne, mert ha igazat ír, akkor több olyan kérdés jön elő, amire tudja a választ.
2012. máj. 22. 20:21
 4/8 anonim válasza:
44%

Szerintem Elég hülyeség .

Egyet értek az előző válaszolóval .

Szerintem kedves kérdező akkor csinálj egy oldalt ha annyira szeretnéd hogy , az álmod valóra váljon :)

2012. máj. 23. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

" De ez mindenkinek az érdeke lenne, mert ha igazat ír, akkor több olyan kérdés jön elő, amire tudja a választ."

Nos,igen! De ha mindenki csak az igazat írná,hogy ért a gitárhoz,ért a sütéshez,az autókhoz akkor nagyon sokan nem is tudnának sehová sem írni,vagy felesleges volt regisztrálniuk.Nagyon sokan semmihez nem értenek.

Ezért fog mindenki hazudni,mert az aki akar az úgyis írni fog,még ha butaságokat is.

Amúgy meg kérdezlek én.Mégis hogy gondolod ezt??

Ki írhatna például abortusz témában??Az akinek már volt abortusza? Vagy nőgyógyász,és tudja hogy zajlik mivel jár?? Vagy ki írhatna a házasság témában??Aki már házas? vagy elvált?? Sokszor egy nem értő tizenéves érdekesebb választ ad ebben a témában mint az aki ért hozzá..

Én inkább egyszerűbb változatot csinálnék.

Én láthatóvá tenném a nevünket.Nem a nick nevet,hanem a valódi nevünket.Így mindjárt megszűnne a sok kamu,idétlen hülye kérdések.Vagy ha ez nem lehetséges akkor kizárnám azokat akiknek 3 kamu kérdésük volt.Bár ennek sem lenne sok értelme ,mert újra regisztrál más néven,és tovább idétlenkedik.

2012. máj. 23. 12:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, értem már a félreértést... Nem azt mondtam hogy csak és kizárólag az írhat egy-egy kérdéshez, aki bepipálta hogy ért ehhez meg ahhoz, hanem csak szimplán lenne egy kat. ahová a neki való kérdések kerülnek. :D Ugyanúgy írhatna bárki bárhova.
2012. máj. 23. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:

de ez most is így van..Oda kattintok ahová akarok,

Én például a politikai rovatra még véletlenül sem kattintok,mert nem politizálok,és nem is igazán értek hozzá..

2012. máj. 23. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:

"hanem csak szimplán lenne egy kat. ahová a neki való kérdések kerülnek. :D"

Ehhez nem kell semmi újítás, én magam a hardverekhez értek, így oda kattintok, az az a kategória ahova a "nekem való kérdések" kerülnek. Amúgy ha logikusan végig gondolod az egészet, rá jössz, hogy baromság lenne amit kitaláltál, vagy éppen nem hozna semmi lényei változást.

2012. máj. 23. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!