Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak én érzem rosszul magam,...

Csak én érzem rosszul magam, ha valakit lepontozok?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy ok nélkül pontozgatok mindenkit lefelé, hanem van egy kérdés, és valaki totál rossz választ ad, és nem direkt, hanem ő azt hiszi, hogy az a jó válasz. Ilyenkor nehogy a kérdező hasznosnak ítélje a rossz választ, nyomok egy szerintem nem hasznos-t. De utána rosszul érzem magam, mert nem akarom a válaszadót megbántani, de mégis jobb, ha a kérdező tudja, hogy a válasz nem jó. Más is van ezzel így, vagy csak én lelkizem túl ezt a dolgot?
2009. jún. 26. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Hát elég kellemetlen amikor másokat lepontoznak!!! pl. ha írok egy jó választ és azt pillanatok alatt lepontozzák. Szerintem az gerinctelen dolog. Attól még jó lehet a válasz ha te kedves kérdező nem gondolod annak!!
2009. jún. 26. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én csak akkor pontozok le valakit, ha az bántó választ ír, ami nem csak nem hasznos,de bunkó és sértő is a kérdező számára. (pl csúnyán beszél, rosszat kíván). De kb. 100 kérdésnél max. 5-nél pontozok le..nem szeretek lepontozni senkit. Viszont engem állandóan lepontoznak, akkor is,ha jót írok. És igaza van az első hozzászólónak, lehet a kérdezőnek hasznos a válasz..tehát nem kéne minden nem tetsző dolgot lepontozni, mert dühítő. Ha így pontoznék, kb. minden 5. kérdésnél nyomnám a minuszt. De nem fogom ,mert mindenki más.
2009. jún. 26. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

A Kérdező "rossz válasz" alatt szerintem nem "eltérő vélemény"-t értett. Azt tényleg undok dolog lepontozni, ha valaki mást gondol, mint én, mert attól még lehet hasznos dolog.

"Rossz válasz" szvsz olyan, mint... mondjuk:

K: Mennyi kettő meg kettő?

V: Öt.

Na, ez rossz válasz, ezt én is lepontozom, mert nem igaz, és félrevezeti a kérdezőt. Kedves Kérdező, szerintem is rossz érzés a kis piros ökölre kattintani, de néha muszáj :(

ui: Most tuti le fogtok pontozni...

2009. jún. 26. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Én csak a bunkó illetve bántó válaszokat pontozom le.Ami rossz azt természetesen lepontozom.de az olvasás ellen nem lehet harcolni pontozással így lehet van már pár gyakorikerdesek baba és hasonlók
2009. jún. 26. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Az igaz, hogy ha olyan választ látok, ami szerintem helytelen, az még esetleg lehet helyes. Olyankor nem pontozok egyáltalán, hanem odaírom a válaszba, hogy más a nézetem. Viszont azt én is lepontozom, ami durva, gúnyos, stb... Ha az enyémet pontozzák, az nekem visszajelzés, hogy egyetértenek-e, vagy nem. Nem szoktam durva vagy gúnyos válaszokat írni.
2009. jún. 26. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem mindig lepontoznak. Pedig kimondottan csak olyan kérdésre adok választ, amiben biztos vagyok. Én nem pontozok le senkit, csak ha igazán rosszat/helytelent írt.
2009. jún. 27. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
56%
Én is csak a bunkókat pontozom le. A többit meg inkább úgyhagyom..
2009. júl. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!