Mi alapján moderálnak ki egyes válaszokat?
Figyelt kérdés
Meglepett, hogy a héten két válaszom is eltűnt, egy politikával, egy pedig vallással kapcsolatos kérdésnél. Nem volt bennük semmi trágár vagy törvényellenes, kapcsolódtak a kérdéshez. Több fórumon is írok a neten, de sehol nem tapasztaltam, hogy pusztán véleménykülönbség miatt bárkit is kimoderálnának. Hová kerültem?2012. febr. 8. 23:09
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy csak hasra ütés szerűen moderálgatnak.
2/5 anonim válasza:
Ha pl én moderátor lennék törölnék minden olyan választ ami a szilvás buktát élteti mert én nem szeretem
3/5 anonim válasza:
Ha tényleg-tényleg semmi baj nem volt az eltűnt válaszaiddal, nem volt provokatív vagy ilyesmi, akkor írj az e-mail címükre, mert ezt a kérdést csak ők tudják megválaszolni neked.
Nem is értem, hogy miért más felhasználóktól kérdezed.
4/5 anonim válasza:
Biztos mások jelentették a válaszaidat a moderátoroknak.
5/5 anonim válasza:
Ha tényleg nem sértette a szabályzatot,akkor adott moderátor felfogásával van a baj.sajnos én is tapasztaltam már ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!