Ha rákeresek egy szóra egy kategóriában, mondjuk 'csak a kulcsszavak alapján', és nincs egy találat sem, akkor hogy tudom megnézni a többi feltétel alapján is azt a szót?
Hogy tudom beállítani azt, hogy 'kulcsszavak és a kérdés szövege alapján' keresse?
Nem ajánl fel semmit, nem tudok visszalépni a lehetőségekhez. Példaként a sport kategóriában kerestem rá a madár szóra (csak példa). Kulcsszóban nincs találat, de a kulcsszó és kérdés szövege alapján van, viszont nem lehet újra kiválasztani a feltételt.
Remélem érthető amit írok.
Rákerestem: [link]
És nem tudok visszalépni ehhez:
És ilyenkor mindent a kulcsszó alapján keres, szóval egy másik szóval, ami biztosan van a kulcsszó alapján, lehet megcsinálni azt, hogy kitegye megint a választási lehetőséget.
Végül a találati sorrenden módosítottunk, így már nincs is szükség erre a beállítási lehetőségre.
Régen ez volt a sorrend:
kulcsszavas találatok időrendben
kulcsszavas részleges találatok időrendben
kérdés szövegében előfordult találatok időrendben,
kérdés szövegében előfordult részleges találatok időrendben,
Most ez:
kulcsszavas + kérdés szövegében előfordult találatok időrendben,
kulcsszavas + kérdés szövegében előfordult részleges találatok időrendben
Reméljük ez segít jobban megtalálnotok, amit kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!