Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontozzák le az embert?

Miért pontozzák le az embert?

Figyelt kérdés

Én a saját tapasztalataim szerint írok itt a kismamáknak.

Első gyermekem a kisfiam, 8 hós, makk egészséges... Egyszer sem volt még beteg, korához képest jól fejlődik.

A védőnőnk nem sokat segít, csak az élet.

Ha valakinek nem jó amit írok segítségénk, azért még nem kéne lepontoznia.

Köszönöm

2009. máj. 26. 12:00
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
84%
Én is megszüntetném a pontozósdit, tényleg elveszik az ember kedvét attól, hogy mással megossza a tapasztalatait, véleményét...
2009. máj. 26. 17:00
 22/27 anonim ***** válasza:
61%
Mindenkit lepontoztam aki itt megszólalt! :D
2009. máj. 26. 20:02
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

Éppen az imént vettem észre hogy az összes választ lepontozták, csak gratulálni tudok a sok értelmi sérült nulla IQ-s embereknek akik csak úgy lepontozgatják a hsz.-okat. De hát ha baromira nincs jobb dolgotok akkor csináljátok csak, jó szórakozást kívánok hozzá. Ez is csak arról árulkodik hogy milyen elcseszett-hülye gondolkodású beszűkült barmok vagytok.

A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: nem biztos hogy az a hasznos válasz ami nektek-kedves lepontozgatók- szimpatikus.

És nyugodtan lepontozhatjátok ezt a hozzászólásomat is ha EZZEL ÖRÖMET SZERZEK NEKTEK.

Annyit még hozzátennék hogy én speciel csak a számítástechnika és az elektronikus eszközök témákkal kapcsolatban szoktam válaszolgatni, DE EZEK UTÁN KÉTSZER IS MEGGONDOLOM HOGY PAZAROLJAM E A DRÁGA IDŐMET ARRA HOGY MÁSOKNAK SEGÍTSEK.

2009. máj. 26. 20:14
 24/27 anonim ***** válasza:
38%

"Mindenkit lepontoztam aki itt megszólalt! :D"

Ügyes vagy, én meg mindenkinek a válaszát-kivéve a tiédet- hasznosra értékeltem te köcsög. :D

2009. máj. 26. 20:24
 25/27 anonim ***** válasza:
58%

"És nyugodtan lepontozhatjátok ezt a hozzászólásomat is"

Megtörtént :D

a pontozásnak az ég világon semmi értelme sincs .

2009. máj. 27. 19:12
 26/27 anonim ***** válasza:
64%

"Mindenkit lepontoztam aki itt megszólalt! :D"

Ügyes vagy, én meg mindenkinek a válaszát-kivéve a tiédet- hasznosra értékeltem te köcsög. :D

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

Ez a válasz 33%-ban hasznosnak tűnik."

a te válaszod sem volt siker :D xD

2009. máj. 28. 12:32
 27/27 anonim ***** válasza:
79%
ez igazi csajos téma volt jót veszekedtetek !
2009. máj. 31. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!