Miért pontozzák le az embert?
Én a saját tapasztalataim szerint írok itt a kismamáknak.
Első gyermekem a kisfiam, 8 hós, makk egészséges... Egyszer sem volt még beteg, korához képest jól fejlődik.
A védőnőnk nem sokat segít, csak az élet.
Ha valakinek nem jó amit írok segítségénk, azért még nem kéne lepontoznia.
Köszönöm
Éppen az imént vettem észre hogy az összes választ lepontozták, csak gratulálni tudok a sok értelmi sérült nulla IQ-s embereknek akik csak úgy lepontozgatják a hsz.-okat. De hát ha baromira nincs jobb dolgotok akkor csináljátok csak, jó szórakozást kívánok hozzá. Ez is csak arról árulkodik hogy milyen elcseszett-hülye gondolkodású beszűkült barmok vagytok.
A GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: nem biztos hogy az a hasznos válasz ami nektek-kedves lepontozgatók- szimpatikus.
És nyugodtan lepontozhatjátok ezt a hozzászólásomat is ha EZZEL ÖRÖMET SZERZEK NEKTEK.
Annyit még hozzátennék hogy én speciel csak a számítástechnika és az elektronikus eszközök témákkal kapcsolatban szoktam válaszolgatni, DE EZEK UTÁN KÉTSZER IS MEGGONDOLOM HOGY PAZAROLJAM E A DRÁGA IDŐMET ARRA HOGY MÁSOKNAK SEGÍTSEK.
"Mindenkit lepontoztam aki itt megszólalt! :D"
Ügyes vagy, én meg mindenkinek a válaszát-kivéve a tiédet- hasznosra értékeltem te köcsög. :D
"És nyugodtan lepontozhatjátok ezt a hozzászólásomat is"
Megtörtént :D
a pontozásnak az ég világon semmi értelme sincs .
"Mindenkit lepontoztam aki itt megszólalt! :D"
Ügyes vagy, én meg mindenkinek a válaszát-kivéve a tiédet- hasznosra értékeltem te köcsög. :D
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
Ez a válasz 33%-ban hasznosnak tűnik."
a te válaszod sem volt siker :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!