Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért pontozzák le az embert?

Miért pontozzák le az embert?

Figyelt kérdés

Én a saját tapasztalataim szerint írok itt a kismamáknak.

Első gyermekem a kisfiam, 8 hós, makk egészséges... Egyszer sem volt még beteg, korához képest jól fejlődik.

A védőnőnk nem sokat segít, csak az élet.

Ha valakinek nem jó amit írok segítségénk, azért még nem kéne lepontoznia.

Köszönöm

2009. máj. 26. 12:00
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
90%
enegem is lepontoznak sokszor!ighaz nem vagyok taőasztalt anyuka első babaám ,viszont nagyon sok mindent édesanyámtól tudok ,kérdezek tapasztalok:)Aki mellesleg 4 gyermeket nevelt fel(4-en vagyunk tesók)én nem értem az embereket miért csinálják ezt talán mert szeretnek okoskodni!Én tényleg csak olyan kérdésekre szoktam válaszolni amit tudok is és aminekl utána olvastam pont egy ilyen válaszomat pontoztak le /Ikergyermekek után mennyi az egyszeri anyasági támogatás/sztem az ilyen anyukák tényleg csak okoskodnak és mindent jobban tudnak mint esetleg más:DDe sebaj ,ne törödj velük!Utolsó előtti hozzászolonak is maximálisan igaza van!Üdv mindenkinek és csodaszép napot kivánok nektek!
2009. máj. 26. 12:36
 12/27 anonim válasza:
77%
már mint a 12.18-nak:)Azóta látom többen is válaszoltak:)
2009. máj. 26. 12:37
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

Anyukás kérdeseket nem nagyon olvasom a mit ihatok ehetek kérdések miatt.

Igaz még messze vagyok a témától, de mikor én voltam bébi 21 éve, nem voltak ilyen apro dolgokban tiltások meg nem tudom mik, és mégis felnőttem, egészségesen.

Az mg ultra gáz, hogy azért lepontoz, mert mása véleménye.

Van amikor kijavítaj valaki az előző üzenetben elgépelt hibját, és lepontozzáka javítást....

Minidg találnak valamit amit lepontozhatnak...

2009. máj. 26. 12:39
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

A múltkor én is eléggé felidegesítettem magam, konkrétan ezen: A kedves szülő e-mail címet akart csinálni a fiának, ehhez kért segítséget - ezzel még semmi gond nincs, DE -ÉS MOST KAPASZKODJATOK aztán még azt is megemlítette hogy a fia se írni se olvasni nem tud még - viszont az egérrel már jól bánik.

Én arra céloztam a válaszomban neki hogy miért akar egy írástudatlan kölyöknek e-mail címet csinálni, erre ő lepontozta a válaszaimat-több hsz.-t is írtam neki- , aztán hozzátette hogy kib.szottul lesz.rja a véleményem és csak az érdekli hogy hol lehet olyan e-mail levelezőt találni amit tud használni a drága csemetéje-aki még nem tud írni,olvasni.

De kérdem én hogyan használná a levelezőt????

Szóval ahogy itt előttem is írták, nem az számít hogy hasznos választ írsz e, hanem az hogy egyes embereknek szimpatikus e az a válasz amit leírsz,és így aztán nem sok értelme van az egésznek.

2009. máj. 26. 12:45
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ezt az egész pontozósdit be kéne szüntetni. Én már elég régóta tag vagyok itt, már legalább 100 választ írtam. Szerintem ez többet és statisztikailag, mint az, hogy kinek szimpi-e amit írtam.

Sokan rosszindulatból pontoznak. Pl.volt egy kérdés: kézi vagy gépi mellszívót vegyek-e? Megírtam, hogy nekem a kézi nem jött be, vegyen inkább gépit. Másnap megnéztem a válaszom ki sem volt írva, mert teljesen haszontalan. Viszont még 2 másik válaszoló ugyanezt írta szinte szó szerint, mint én. 100 % hasznos. Ilyenkor mi van?

Én már nem is nézem, hogy melyik válaszom hány %, mert csak felbosszantom magam rajta.

2009. máj. 26. 12:58
 16/27 anonim válasza:
89%
Egyáltalán mi szükség a pontozásra? Elveszik az ember kedvét a segítségnyújtástól. Mert ugye, ez az oldal azért van...
2009. máj. 26. 13:02
 17/27 anonim válasza:
88%
Én sem értem ezeket az embereket, miért is pontozák le a másikat. Ennek az oldalnak nem az a lényege ki kinek szimpatikus hanem hogy segitsünk egymásnak és hogy kinek mi a tapasztalata és ezt megossza a kérdezövel.
2009. máj. 26. 13:10
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszi csajok mégegyszer, én is így gondolom...

puszi Nektek

2009. máj. 26. 13:11
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

A kérdező kommentje:

Köszi csajok mégegyszer, én is így gondolom...

puszi Nektek

12:45-ös :én nem vagyok csaj :)

2009. máj. 26. 13:17
 20/27 anonim válasza:
84%

Én szerintem az lenne a helyes megoldás,ha a pontrendszer megszünne és ha máshol nem is de a baba és gyerek részen valaki okosabb átnézné midig az irásokat.A csunya rágalmazó meg a nem odda illőt és a helytelen választ valaki türölné,esetleg megjegyzést füzne hozzá.

Tudom mi sem mindig jól tudunk dolgokat és talán akkor mi is tanulhatnánk.

Pl:(nem kell rá válasz)14 hónapos ehet-e padlizsánt?

Itt igen,doki szerint 18 hónaposan.

De ha a kérdésemhez odda irná valaki hogy miért nem,akkor én el is hiszem neki.

Ja és adtam mert itt igent irtak,és utánna tudtam meg nem szabadott volna.

Ha nem egyhangu a vélemény én inkább a pár %-ra figyelek,na pesze ha nem sértés miatt kapta.

De én is megjártam amikor olyan helyre mentem és senki nem merte irni az igazat vagy tényleg csak azok irtak akik tévednek,én bizony irtam és egy pillanat alatt 0% kaptam.

Én már nem foglalkozom vele,csak azokat a babákat féltem akinek rossz választ irnak és másnap futnak dokihoz.Én is igy jártam a padlizsánnal.

2009. máj. 26. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!