Miért pontozzák le azt az embert, aki mást mond, mint a többség?
Miért érdekel téged annyira, hogyan pontoznak?!
Ne törődj vele!!!...
Ezen a weboldalon azért is lepontoznak, ha beírod, hogy jó lakásod vagy jó autód van, vagy mondjuk jól élsz...
Ezen csak röhögni szabad, nehogymár komolyan vedd! :-DDD
Amúgy meg tényleg működik a "birkaszellem" : aki nem úgy béget, mint a többiek, azt kiutálja a birkanyáj...
Örülj neki, hogy neked van saját véleményed, nem bégetsz együtt a többi korlátolttal!
Miért pontoznak le? Hol lehet lepontozni?
Nem tudom, csak gondolom, azért, mert a demokrácia az, amikor kilenc debil leszavazhat egy zsenit?
Te nem lennél "demokrata"? Na, ugye, hogy az vagy. Mert különben "náci" leszel.
Az nem lehet, hogy azért, mert tényleg bugyutaságot írtál?
Nem tudom. Ma olyan határozatlan vagyok.
Vagy még sem?
Ez a nyájszellem. Eleinte én is bosszankodtam rajta, meg próbáltam meggyőzni őket, hogy igazam van (persze akartam jó százalékot is..), most már feladtam.
Egyébként vannak sajnos ilyen szempontból elég durva kategóriák: például aki a politikában nem Jobbik-szimpatizáns, és ez kiderül, mindegy, hasznos volt-e a válasza, lepontozzák. Vagy bármelyik kategóriában ha kiderül valakiről, hogy nem a létminimumon él, hanem mondjuk keres 200at havonta, és nem hint azonnal hamut a fejére, az is hatalmas sebességgel közelíteni kezd a nullához.
Ezekben az esetekben ráadásul az is mindegy, hogy egyébként mit válaszolt az illető... :(
Nem pont magamról beszélek, hanem akárkiről. Ha más véleménnyel rendelkezik az az illető, mint a többiek, egyől 25% alatti rtékű a komment. Tudom, hogy "birkanyáj szellem", de én ezt akkor sem fogom tudni megérteni, sanálom.
Kösz a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!