Észrevettem, hogy a %-om espontán ugrál össze-vissza, egyik helyen 89, másik helyen 93 és társai. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
Természetesen nem arra gondolok, hogy az adott válasz 89 %-os, hanem a "válaszoló 89%-ban ad hasznos válaszokat" című történet melletti értékre. Értelmét ugyan nem látom ennek, de feltűnt, hogy egyik pillanatról a másokra 4-5 %-ot "ugrik", ráadásul úgy tűnik, hogy spontán, mert sehol nem pontoztak le vagy fel. Nektek is volt már szerencsétek ehhez a kavalkádhoz?2011. dec. 8. 10:42
1/5 A kérdező kommentje:
* spontán
2011. dec. 8. 10:51
2/5 Antimod válasza:
A régebbi válaszaidnál megmarad az akkori érték.
3/5 A kérdező kommentje:
De 1 nap alatt hogy csökkenhet 5 %-ot, amikor az adott kérdésnél nem is látszik, hogy mit tudom én, "ez a válasz 0 %-ban hasznos"? Érted, mit akarok kérdezni? Nem lett lepontozva egy válaszom sem. Más esetekben, ha egy válaszomat ténylegesen 0%-osra értékelik, akkor sem csökken 1 %-ot sem az össz.
2011. dec. 8. 11:31
4/5 anonim válasza:
Cachelési megoldásokat használ a honlap programja, azaz letárol oldalakat, és onnan nyit meg egy darabig. Így lehetséges, hogy nem mindenhol frissül le ez az érték azonnal, hanem csak napok múltán (egy héten belül azért mindenhol megváltozik).
Mindenesetre a toplista oldalán láthatod az aktuális, hozzád tartozó értéket.
5/5 A kérdező kommentje:
Hmm... köszönöm szépen!
2011. dec. 8. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!