Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mostanában észrevettem, hogy...

Mostanában észrevettem, hogy a moderátorok bele-bele törölgetnek a válaszokba is! Miért?

Figyelt kérdés

Pl. ha megjegyzést teszek a kérdező helyesírásával kapcsolatban, (amit akkor szoktam, ha már tényleg zavaros) akkor rögtön javítják a kérdést, de ezzel párhuzamosan törlik a válaszomból a rá vonatkozó részt!

Kellemetlen, hogy néha igen egyszerű emberek látogatják az oldalt?

T. moderátor!

Itt kérném a választ, nem felugró ablakban a gépemen, mint a múltkor is.

2009. jún. 14. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

nem fognak neked válaszolni!!!

amugy ez tényleg felháborító hogy az ember nem irhatja le a gondolatait véleményét mert belepiszkálnak.

És sztem szégyelje magát az egész csapat , hogy erre a kérdésre nem válaszolnak.

minden másba pedig belepiszkálnak

gyávák válaszolni

pfffff.....

2009. jún. 14. 16:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy te olvastad először, és utoljára a kérdést! :)
2009. jún. 14. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam én is:D
2009. jún. 14. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is észrevettem. Az enyémet is törölték már. Oké, mondjuk én konkrétan lehülyéztem a kérdezőt, de teljesen jogosan.

Áh, én már nem értem a moderáció elveit.

Mellesleg harmadszorra vagyok regisztrálva, mert már kétszer tiltottak valamiért...

2009. jún. 14. 16:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
ne bántsátok őket. én már beletörődtemm még az is jobb ha a kommented törlik, nem a kérdésed, mert én már jártam úgy hogy törölték a kérdésemet (mondjuk nem először) aztán pedig a profilomat is! és a legnagyszerűbb hogy jó ideig újra sem tudtam regisztrálni... remek volt hogy a sok kérdésem elszállt... az meg már szinte megszokott dolog hogy ha kicsit viccesebb megfogalmazásban írsz, és nem teszed a humor kategóriába kitörlik egyből, de ha oda is teszed figyelj hogy ne legyen túl elvont humorú mert akkor is repül..szóval azért oda kell itt figyelgetni dolgokra, hiába az oldal szolgene "amit máshol nem mertél itt megkérdezheted" mert igazából az marad amit jónak látnak hogy maradjon...szóval hát kitolás kicsit de talán még mindig jobb mintha a profilotok törölnék
2009. jún. 14. 16:54
 6/12 anonim ***** válasza:
36%

Én személy szerint nagyon is örülök neki, hogy dolgoznak a moderátorok, és megpróbálják kordában tartani az oldalt. Egyébként - ahogy látod - ezt a kérdést sem törölték, pedig megtehették volna.

Ha nem lenne moderátor, elárasztaná az oldalt a sok genny, és a jóízlésű embernek nem lenne kedve följönni. Márpedig azt gondolom, hogy még (szerencsére) mi vagyunk többségben.

Ez az oldal miértünk van, és azért, hogy a kérdéseinkre választ kapjunk. Inkább örülj, hogy van humor kategória is, mert nem hiszem hogy pl. oda írnál olyan kérdést, amit máshol nem mernél föltenni.

A helyesírási hibák meg engem is zavarnak, de két módja van arra, hogy ennek hangot adj:

1: szépen, nem bántóan megfogalmazod, esetleg kijavítod a hibát

2: ócsárolod a másikat, és übermenschet játszol.

Én az elsőt szoktam választani.

Nem értem ezt a mondatodat: "Kellemetlen, hogy néha igen egyszerű emberek látogatják az oldalt?"

Szerintem azzal nem ártanak senkinek, ha a hibát is javítják, és téged sem hagynak ott "ciki helyzetben", hogy szóltál valami olyanért, ami nem is látszik...

Na mindegy, túl bonyolultan fogalmaztam, és már így is sokat írtam.

Ja, még valami: a felugró ablak legalább csak nálad látszik, és nem lesz esetleg megalázó a helyzet azáltal, hogy rajtad kívül mindenki elolvassa.

Tudod, pedagógus vagyok, és tudom, hogy mennyivel jobban esik valakinek, ha a hibáira, vagy kérdéseire négyszemközt kap választ, vagy reakciót, mint ha nyilvánosság előtt.

2009. jún. 14. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
oké, hogy törölnek bunkó válaszokat és provokáló kérdéseket, mert van ilyen is, de sokszor olyan dolgokat nem törölnek, ami tényleg sértő és primitív. de olyan is volt, hogy egy teljesen normális kérdést nem engedett feltenni, mert kiszűrte a trágárság-szűrőjük vagy valami ilyesmi, lehet nem trágárság volt a szó. nem is értettem. fogadjátok el, ők a moderátorok.
2009. jún. 14. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Pl azért, amiért az enyémet törölték az előbb: biztos OFF volt. Lehet, hogy tényleg az volt.
2009. jún. 14. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Látom az enyémet is, üzenetet is kaptam.

Napok óta nem nevettem, most igen... :D

Kezd nevetségessé válni a helyzet.

2009. jún. 14. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatosan azért szónokolnak egy csomóan, "mert az oldal tele van hibákkal, mert a moderátorok nem dolgoznak". Ilyet sokat láttam már, de hogy valaki azért háborogjon, hogy kijavítják a hibákat?

Én az egyik válaszolóhoz hasonlóan, azt hiszem a foglalkozásom révén is, örülök, hogy nem egy hibáktól, érthetetlen kérdésektől hemzsegő oldalt nézek. Marad így is elég, gondolom, nem tudnak mindent kijavítani.

2009. jún. 14. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!