Mostanában észrevettem, hogy a moderátorok bele-bele törölgetnek a válaszokba is! Miért?
Pl. ha megjegyzést teszek a kérdező helyesírásával kapcsolatban, (amit akkor szoktam, ha már tényleg zavaros) akkor rögtön javítják a kérdést, de ezzel párhuzamosan törlik a válaszomból a rá vonatkozó részt!
Kellemetlen, hogy néha igen egyszerű emberek látogatják az oldalt?
T. moderátor!
Itt kérném a választ, nem felugró ablakban a gépemen, mint a múltkor is.
Mostanában egyre több embernek van gondja az olvasással, és a helyesírással. Ha a moderáció a tudta nélkül javítja az írását, akkor soha nem fog a tudatára ébredni a hibáinak, és így javítani sem lesz képes ezeket. Nem a hibák javítása a gondom, hanem a módja! Soha nem szólok be az elgépelésekért, de gyűlölöm a "trendy" írásmódot.
Ami miatt a kérdést írtam az, hogy az egyik kérdező, (aki állítólag 28 éves) rengeteg hibával írt ki kérdést. A legfeltűnőbb volt, hogy a vagyok-ot már nem vok-nak, hanem WOK-nak írta. A kérdésben, és a válaszban is ez az egy lett kijavítva, ill. törölve, a többi maradt. Sok olyan van ahol semmi sincs javítva, mert pl. a válaszolók nem tették szóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!