Valaki direkt rám szállt és lepontozza az összes válaszomat?
Reggel még azok a válaszaim, amik most 0%-on vannak, nem voltak lepontozva.
Valaki tényleg azzal tölti a fölös idejét, hogy az én válaszaimat pontozza le???
bocsi, most nem ide fog tartozni, ha akarjátok jelentitek...
multkor egy kérdésben az Tomcat szerepelt, és mondtam, hogy nem tudom ki az. Utána néztem és azt olvastam, hogy ő is nemzeti liberálisnak vallja magát. Te(kérdező) szimpatizálsz Tomcat-el? ezt most nem kötekedés vagy ilyesmi csak kiváncsi vagyok, mert politikailag nem tudlak se téged se őt betájolni:)
Én már lassan nem is írok a politika kategóriába, mert mindig lepontoztak, bármit írtam. Már írtam lealacsonyodott szintű válaszokat, mint a többiek, és azt is lepontozták. Úgy néz ki, mindegy, mit írsz, mindegy, melyik oldalon állsz.
Olvasni azért olvasok, és mindig elszörnyűlködök az átlag értelmi színvonalon. Nem is beszélve a kérdések színvonaláról. Szörnyű...
A "fizetős lesz e a közgáz" topik utsó oldalán például.
"De azokkal is Dunát lehetne (sőt kellene is), akik csak ezt tudják hajtogatni :)"
És akkor mi van ha ezt hajtogatják? Ha szerinted nincs igazuk akkor fejtsd ki a véleményed, mert ez így demagóg kötekedés.
Én egyszer úgy tértem nyugovóra, hogy 75%on áltam, majd reggel már 65%on voltam azóta sikerült feltornáznom 70-re
Gondolom valakinek nem tetszett a véleményem és leszavazott több helyen, ennyi öröme neki is legyen az életben:D
"Te(kérdező) szimpatizálsz Tomcat-el?"
nem
Ő csak feltűnési viszketegségben szenved és amint kitagadta a nemzeti radikális szubkultúra, gyakorlatilag senki lett belőle ,csődbe ment a boltja
Továbbá csalt a kopogtatókkal stb.
Semmi közöm hozzá, neki pedig nincs köze a nemzeti liberalizmushoz.
"És akkor mi van ha ezt hajtogatják?"
unalmas, már az előtte lévő oldalakon kifejtettem, hogy miért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!