Valaki direkt rám szállt és lepontozza az összes válaszomat?
Reggel még azok a válaszaim, amik most 0%-on vannak, nem voltak lepontozva.
Valaki tényleg azzal tölti a fölös idejét, hogy az én válaszaimat pontozza le???
ÉN már mondtam más kérdésnél is, hogy zavaró lehet a neved(tudom hogy mások otobák, és a név miatt pontoznak) de ha téged zavar, hogy lepontoznak, márpedig zavar, mert már két kérdést is írtál róla akkor vedd be a neved
Amúgy olyat nem lehet, hogy egy gépről lepontoznak többször, hiába csinál más nicknevet, tesómnak is van gyk-nickje és ő nem tudja azokat pontozni, akiket én már pontoztam, a te elképzelésed akkor lehet , ha annak a bizonos emberkének több gépe van otthon
Dinamikus IP címek korában ez már tökmindegy...
ja és nem veszem le a nevem!
"És netalántán drágább lesz a kenyér !"
ez hogy jön ide?
Most örülsz, hogy kaptál egy pipát?
Én speciel azt láttam, hogy sok zagyvaságot hordasz össze, ezért ezt itt nem dijazzák. Sok mindenben nem értek egyett veled, de tisztelem a véleményedet.
"Dinamikus IP címek korában ez már tökmindegy..."
Ja bocsi nem vagyok valami nagy műszaki zseni, én csak a tapasztalatom írtam le.
"Én speciel azt láttam, hogy sok zagyvaságot hordasz össze,"
Pl mit?
Mikor ezt megkérdezem, sosem kapok érdemi választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!