Egyre jobban bosszant. Ti hogy vagytok vele?
13.17-nek.
Arra is gondoltam,de nem az volt az első eset.Nem hinném hogy én sértődtem meg.Ők mind azt mondták hogy káros,erre én leírtam hogy az én kislányomnak is volt és semmi baja nem lett.Mivel nem voltam egy véleményen velük szépen letámadtak és oda írták hogy ne kötekedj.Meg szépen le is pontoztak.
13:17-es vagyok.
Igen, mind mondták, hogy káros, mert mostanában erről hallani elég sokat, és sok orvos/gyógytornász/védőnő sem ajánlja.
Te mondtad, hogy a te lányodnak nem lett baja.
Eddig szerintem oké a történet.
Aztán a többiek próbáltak érvelni a komp ellen továbbra is.
Ezzel sincs gond.
Viszont veled senki nem kötekedett, ha jól láttam, csak te írtad oda, hogy "még mielőtt bárki mondaná, nem kötekedek". És tényleg nem mondta senki...
És ott kezdődött a dolog, hogy megkérdezted, hogy "mit hátránya lehet?". Amiket már leírtak az előző hsz.-ekben.
Amire jött egy válasz, hogy miért nem olvastad el... Erre te cinikusan, lenézően írtad le a véleményedet.
És kész, ezután senki nem kötött beléd, csak érveltek tovább a komp ellen. Erre te ezt úgy vetted, mintha ellened fordult volna mindenki, és szándékosan piszkálnak téged. Holott nem, csak kiálltak a nézeteik mellet. Ennyi.
off: Kedves kérdező! A mai világban minden káros lassan... 30 év alatt megváltozott az emberiség... Ami akkor jó volt, már nem. Amit akkor lehetett enni a gyereknek, ma már nem... Pedig élünk....
Olvads el ezt: [link]
Én csak pár napja regisztráltam,de biztos idegesítő lehet.
Figyu, ilyenkor írd privátba a válaszodat! Ha meg nem lehet, akkor meg hagyd úgy ahogy van. Végülis ez nem verseny. Amúgy hogyan lehet megtudni, hogy hogy hány százalékod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!