Egyre jobban bosszant. Ti hogy vagytok vele?
11.58-nak!
Képzeld nem a 2% a legnagyobb problémám.Ha végigolvastad akkor leírtam mi a problémám.
11.58-nak
Még annyit lehet hogy téged nem zavar ha beszólnak,de engem nagyon.Én a való életben se hagyom magam ha valaki beszól.
Valóban nagyon bosszantó, de sajnos nem lehet az oldalról kiszűrni azokat, akik csak azért járnak ide, hogy bosszantsanak másokat. Én minden szívbaj nélkül jelentem is azokat, akik szerintem csak veszekedni akarnak és eddig még minden ilyen választ töröltek, úgyhogy jogos volt a bejelentésem...De egyébként, ha én kérdezek valamit sosem nézem, hogy hány százalékos az illető, pont azért, mert tudom, hogy mennyire idióták is lepontoznak másokat, szóval ez abszolút nem számít nekem. A másik ami tényleg baromi bosszantó, ha leírok egy történetet és felteszek mellé egy kérdést, aztán van egy momentum a sztoriban, ami abszolút mellékes (mint itt pl. a 2%-os csökkenés), de az emberek 90%-a ebbe köt bele, ahelyett, hogy a kérdésemre válaszolnának, aztán még nekem kell magyarázkodni, hogy nem ez volt a lényeg, bár ez is fölösleges, mert aki ebbe beleköt az úgysem érti meg. Aztán ha felháborodok, hogy nem vagyok kíváncsi a továbbiakban az ilyen hülye hozzászólásokra, akkor mindenki nekem ugrik, hogy akkor minek kérdezek, ha nem fogadom el az eltérő véleményeket, holott nem is erről van szó. Én fel tudom dolgozni, ha valaki nem ért velem egyet, de az emberi ostobaság nagyon fel tud idegesíteni, úgyhogy tudom miről beszélsz...:(
Én azt mondom, hogy a regisztráció előtt ki kellene tölteni egy IQ tesztet, hogy legalább a legidiótábbakat ki lehessen szűrni.:P
Gondolom a bébikompos kérdés miatt írtad most ezt ki...
Olvastam azt a kérdést, meg a válaszokat is, és nem az volt a gond, hogy más véleményen voltál, hanem az, ahogy kifejezted magad. Senki nem volt bunkó vagy kötekedő, csak segíteni akartak, elmagyarázni, hogy ők miért gondolják úgy, ahogy, erre Te megsértődtél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!