Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit változtatnál meg ezen az...

Mit változtatnál meg ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Én például tennék olyan kategóriát,hogy megválaszolatlan kérdések,mert azokból rengeteg van,épp ma nézegettem őket.ja és bocsi,hogy ide írtam,majd áthelyezik,ha itt nem tetszik,nem tudtam hova Írni xD 15/L
2011. aug. 17. 22:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

Megszüntetném a trágárságszűrőt, mivel rosszul is van megírva és kijátszható is. Tök fölösleges.

A kiemelés lehetőségét nem limitálnám, vagy legalább megemelném egy 5-6 eshetőségre.

A kérdezőknek lehetőséget adnék az általuk beírt kérdések lezárására, hogy ne lehessen tovább írni bele, mivel sok esetben vitafórummá alakul és eltávolodnak a témától.

A kérdezőknek arra is lehetőséget adnék, hogy a saját kérdésüket kitörölhessék.

Megszüntetném a pontozást. A problémás válaszok moderációs bejelentéséhez egy opció lenne: jelentem. Kész. Nem kell indokolni, arra van a moderatúra. A kérdezői kommenteket is lehetne jelenteni.

A moderátorok helyében nemcsak arra utaznék, hogy valaki le mer írni egy-egy népcsoport nevet vagy egy pejoratív szót a "másságra", hanem nagyobb hangsúlyt fektetnék az oltogató, becsmérlő, gúnyolódó, sértegető hangvétel kiszűrésére, a tiszteletteljes kommunikáció betarttatására.

2011. aug. 21. 16:39
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Én olyanra gondoltam,h lehessen a kérdéseket kedvencnek jelölni.És akkor abban az esetben is könnyen megtalálnánk azokat,ha nem válaszoltunk rá(Megválaszoltjaid). És akkor ez ugyanott lenne bal oldalt a Kérdések meg Megválaszoltjaid-nál, h Kedvencek.Szerintem ez hasznos lenne. Most pl. pont jól jönne nekem:)
2011. aug. 21. 22:57
 23/26 A kérdező kommentje:
jaja van ám pár jó ötlet.Reméleeeem csinálnak valamit!!!!
2011. aug. 22. 09:30
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
Én szívem szerint mindent! xD
2011. aug. 23. 16:48
 25/26 anonim ***** válasza:

"Én például tennék olyan kategóriát,hogy megválaszolatlan kérdések"

Annak mi értelme lenne? Miért nem jó a mostani rendszer, hogy szűrni tudsz a megválaszolatlan kérdésekre?

2011. aug. 25. 19:35
 26/26 anonim válasza:

Töb hülye kérdés kéne amit feltennek az aztadom-ra :))

:DDDDDDDDDD

2011. aug. 27. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!