Mit változtatnál ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 11:40
2/13 anonim válasza:
A válaszoknál meglegyenek az oldalak számozva.És ha keresek egy kérdést,amire nem válaszoltam valahogyan rá lehessen keresni,nem kelljen mindent átnézni.
3/13 anonim válasza:
én azt h legyen nevük az emberkéknek akik válaszolnak vagy más szinnel legyen megkülömböztetve a saját válaszom
4/13 A kérdező kommentje:
2. - nak nem kell midnet átnézned, felül ahol van a link, ott a végén van, csak először menj át egy odlalt - szal a másodikra majd ott fent az utolsó szám helyett beírod az oldalszmot, persze tudni kell h melyik odlalt keresed...
2009. jún. 12. 11:47
5/13 anonim válasza:
én a "álasz erre" funkciót tenném be,hogy kelljen mindig írogatni h.pl.10:27-es blablabla...szóval h.egyértelmű legyen kinek válaszolok akár több oldallal később...
7/13 anonim válasza:
igen, a "válasz erre" funkció jó lenne. És a lepontozást megszüntetném, lehessen inkább csak felfelé pontozni, és csak az jelenjen meg, hogy az adott választ hányan értékelték hasznosnak.
8/13 anonim válasza:
Igen, a válasz erre opció nem lenne rossz. Vagy esetleg egy "off topic" kapcsoló, amivel lehetne jelezni, hogy nem szorosan a kérdéshez kapcsolódik a hsz, csak egy válasz, és ezeket el lehetne rejteni, mint a nem hasznos válaszokat. A keresést pedig nem kérdés hossz szerint rangsorolnám, inkább kiírás időpontja szerint(vagy utolsó válasz ideje szerint).
9/13 anonim válasza:
De miért kéne válasz erre funkció? Nem a válaszadónak kell válaszolni, hanem a kérdést feltevőnek.
A névmegjelenítéssel pedig az a baj, hogy tudni fogod, hogy ki írta ki a kérdést és akkor az összes kérdésedet meg lehetne nézni, és már nem lenne mindenki olyan őszinte, gátlástalan...
Én sztem jobb lenne, ha óránként nem egy hanem mondjuk kétóránként 3 kérdést tehetnél föl, esetleg napi 10 kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!