Mit változtatnál meg ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Én például tennék olyan kategóriát,hogy megválaszolatlan kérdések,mert azokból rengeteg van,épp ma nézegettem őket.ja és bocsi,hogy ide írtam,majd áthelyezik,ha itt nem tetszik,nem tudtam hova Írni xD 15/L2011. aug. 17. 22:43
1/26 A kérdező kommentje:
pl:még olyat is szeretnék,hogy a válaszokat előre csak te láthatod,és ha akarod,akkor elfogadod,vagy elutasítod.:D mert hát,azért néha vannak olyan válaszok :S és még nem is törlik őket
2011. aug. 17. 22:48
2/26 anonim válasza:
Megszüntetném a pontozást, vagyis csak a kérdezőnek lenne joga hozzá.
3/26 anonim válasza:
Engem az zavar, ha egy-egy kérdéshez sok válasz jön, nem látom hol tartottam. Az index fórumon pl. van olyan, hogy könyvjelző - és egyből oda lehet ugrani, amelyik válaszhoz korábban tettem.
4/26 anonim válasza:
Kitiltanám azokat, akik nem képesek megtalálni a kérdésükhöz a megfelelő témát.
5/26 A kérdező kommentje:
téll.az is jó lenne :P köszi a választ!
2011. aug. 17. 22:50
6/26 anonim válasza:
" Megszüntetném a pontozást, vagyis csak a kérdezőnek lenne joga hozzá."
Igen, sokan nem jól használják. Mert van olyan is, hogy nem értek egyet a válaszolóval, de akkor is hasznos volt amit írt.
7/26 A kérdező kommentje:
gondoltam,hogy rögtön beszólás lesz,na de nem baj...
2011. aug. 17. 22:50
8/26 anonim válasza:
Pontosan. Attól, hogy valakinek valami nem tetszik még nem kellene lepontozni.
Nagyon bízom benne, hogy egyszer tényleg megszüntetik, mert így semmi értelme.
9/26 A kérdező kommentje:
Én is érted,adtam jó választ,erre lepontozott egy hülye nő,meg lecseszett,mert nem tetszett neki a válaszom!
2011. aug. 17. 22:52
10/26 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megjelenhetne a név is, nem saját nevünkön vagyunk itt, szóval nyugodtan megjelenhetne akár az is hogy Micimackó, de szerintem zavaró, hogy nem tudod hány emberrel beszélgetsz. Egy másik kérdésnél a kérdező elköszönt TŐLÜNK, holott egyedül én írtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!