Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit változtatnál meg ezen az...

Mit változtatnál meg ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Én például tennék olyan kategóriát,hogy megválaszolatlan kérdések,mert azokból rengeteg van,épp ma nézegettem őket.ja és bocsi,hogy ide írtam,majd áthelyezik,ha itt nem tetszik,nem tudtam hova Írni xD 15/L
2011. aug. 17. 22:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Ez a pontozásosdi a legzavaróbb.Mivel nem vagyunk egyformák,mindenkinek meg van a véleménye.Azért mert ha valaki megkérdi kinek mi a kedvenc színe és én válaszolok,hogy az én kedvenc színem pl. a piros,de Ödönkéé vagy Hildáé a kék,ezért lepontoz.
2011. aug. 17. 22:54
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a névkiírás nem tetszene, mert pont az a jó benne (szerintem) hogy nincsenek nevek. Mert másik oldalon azt tapasztaltam, hogy ha valakinek egyszer nem tetszett a válasza, akkor "összefogtak ellene", és ha legközelebb normális választ írt, akkor is lebunkózták. Én ezért szeretem ezt az oldalt, mert nincsenek nevek.

Persze nem akartalak lehurrogni meg ilyesmi, csak mondtam, hogy nekem ez tetszik benne, bocsi!!

Egyébként meg a többi dolog szerintem is jó ötlet. Van egy valami ami nem tetszik az oldalon, az, hogy a szerelem, szex témába már bele sem merek lépni, csak akkor ha hülyeségeket akarok olvasni. Nem találok már szinte normális kérdést, ami tanulságos lenne, mert szinte mindegyik arról szól, hogy felelőtlen kis tinik, 14 évesek írogatnak. Meg a szex témakörbe írnak egy egyáltalán nem oda illőt, azzal az indokkal, hogy: bocsi, tudom hogy nem ide kellett volna írnom, de itt vannak a legtöbben..

Szóval engem ezek zavarnak, pofázok ám én is, de ötletem az nincs :D

2011. aug. 17. 23:02
 13/26 A kérdező kommentje:
végülis igazad van xD
2011. aug. 17. 23:05
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem olyan pontozás kellene mint Yahoo answer-en. Ott jól működik.
2011. aug. 17. 23:36
 15/26 anonim ***** válasza:
75%

"Nekem a névkiírás nem tetszene, mert pont az a jó benne (szerintem) hogy nincsenek nevek. Mert másik oldalon azt tapasztaltam, hogy ha valakinek egyszer nem tetszett a válasza, akkor "összefogtak ellene", és ha legközelebb normális választ írt, akkor is lebunkózták."

Ez mondjuk igaz...

"a szerelem, szex témába már bele sem merek lépni, csak akkor ha hülyeségeket akarok olvasni. "

Nekem az a kedvencem, bár én ugyanúgy kezelem mint a Humor kategóriát.

2011. aug. 17. 23:39
 16/26 anonim ***** válasza:
77%
Lecserélném a moderátorokat.
2011. aug. 18. 03:05
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
megszüntetném ezo kategóriát és a vallás-valláskritika kategóriát mert ha írsz egy normális választ összes szent hurka lepontozza mert nem hiába KRITIKA a neve és CSAK nekik lehet igazuk.. ;)
2011. aug. 18. 12:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó volna valami chat féleség.És akkor nem volnának olyan kérdések hogy "Unatkozok,nincs kedve valakinek beszélgetni"meg ilyenek.

17/F

2011. aug. 18. 14:45
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó,szerintem is jó lenne! :)

16/L

2011. aug. 18. 16:18
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
14:45 ott a facebook msn és egyéb ismerkedős oldal
2011. aug. 21. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!