Mit változtatnál meg ezen az oldalon?
Nekem a névkiírás nem tetszene, mert pont az a jó benne (szerintem) hogy nincsenek nevek. Mert másik oldalon azt tapasztaltam, hogy ha valakinek egyszer nem tetszett a válasza, akkor "összefogtak ellene", és ha legközelebb normális választ írt, akkor is lebunkózták. Én ezért szeretem ezt az oldalt, mert nincsenek nevek.
Persze nem akartalak lehurrogni meg ilyesmi, csak mondtam, hogy nekem ez tetszik benne, bocsi!!
Egyébként meg a többi dolog szerintem is jó ötlet. Van egy valami ami nem tetszik az oldalon, az, hogy a szerelem, szex témába már bele sem merek lépni, csak akkor ha hülyeségeket akarok olvasni. Nem találok már szinte normális kérdést, ami tanulságos lenne, mert szinte mindegyik arról szól, hogy felelőtlen kis tinik, 14 évesek írogatnak. Meg a szex témakörbe írnak egy egyáltalán nem oda illőt, azzal az indokkal, hogy: bocsi, tudom hogy nem ide kellett volna írnom, de itt vannak a legtöbben..
Szóval engem ezek zavarnak, pofázok ám én is, de ötletem az nincs :D
"Nekem a névkiírás nem tetszene, mert pont az a jó benne (szerintem) hogy nincsenek nevek. Mert másik oldalon azt tapasztaltam, hogy ha valakinek egyszer nem tetszett a válasza, akkor "összefogtak ellene", és ha legközelebb normális választ írt, akkor is lebunkózták."
Ez mondjuk igaz...
"a szerelem, szex témába már bele sem merek lépni, csak akkor ha hülyeségeket akarok olvasni. "
Nekem az a kedvencem, bár én ugyanúgy kezelem mint a Humor kategóriát.
Szerintem jó volna valami chat féleség.És akkor nem volnának olyan kérdések hogy "Unatkozok,nincs kedve valakinek beszélgetni"meg ilyenek.
17/F
Utolsó,szerintem is jó lenne! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!