Csak én vagyok kedves?
Figyelt kérdés
én amit olvasok kérdéseket és alatta nézem a válaszokat,vagy amiket nekem irnak választ a kérdéseimre,mindig felpontozom,mert legalább annyit csinált hogy irt,és vette a fáradtságot..viszont engem soha senki nem pontoz fel:(2011. máj. 23. 14:13
11/12 anonim válasza:
Hopsz... az idézőjelek lemaradtak, de azért érthető, hogy a kötőjel utánit írtam én, a többi meg [CTRL]+[C]; [CTRL]+[V].
12/12 anonim válasza:
Ugyanezt tapasztalom én is... Néha olyan rosszul esik, mert tényleg teljesen normális dolgot, tapasztalatot, tanácsot írok és nem kicsi terjedelembe és senki se pontoz. Volt olyan is, hogy én kedvesen írtam a kérdéshez, de mindenki más bunkón és le lettem pontozva, mert én nem beszólogattam! :( Olyan rosszul tud esni.
Én akkor is szoktam felpontozni válaszokat, ha a kérdés nekem is segít és tök oké tanácsokat írnak.
De hát már a többség már csak ilyen sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!