Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » "Hát nem lássák kedves moderát...

"Hát nem lássák kedves moderátoraim, hogy több altopic köllenne"? :DDD

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek, én egyből 4-et ki tudnék találni, csak mert minden 2. kérdés arról szól hogy terhes vagyok-e..

már szááánalmaaas !!

Elvesznek a jó és fontosabb kérdések közöttük..-.-:S

2011. aug. 7. 19:04
 1/5 szamóca.. ***** válasza:
100%

csak kettő kéne, automata válasszal akár, a következőkenk:

"megficcentett egy pingvin hátulról miközben a marson meditáltam, de nem élvezett belém csak szájba, lehetek terhes?" válasz: az evolúció nevében remélem NEM

és a...

" CSAK ÉN gondolom / érzem / sejtem / vagyok stb...?" kezdetű kérdésekre, az auto válasszal: naná b*szdmeg, mert olyan rohadt különleges vagy, csakte.!.

2011. aug. 7. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
ahogy mondod.. :D teljes mértékben, az elsőnek meg inkább semmit nem mondok :D de nincs igazam emberek ? :D hova fejlődnek már a mai emberek.._:S
2011. aug. 7. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintetek terhes vagyok? :S
2011. aug. 9. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak én látom, hogy az a hülye pingvin lett terhes, és nem én a Marson meditálva(a pingvin fiú, én meg szintén fiú)?
2011. aug. 14. 00:55
 5/5 szamóca.. ***** válasza:
csak te vagy olyan idióta hogy anális aktusban részesíts egy pingvint és utána még fogdosd is a hasát, igggen.:D
2011. aug. 14. 09:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!