Csak én vagyok kedves?
Figyelt kérdés
én amit olvasok kérdéseket és alatta nézem a válaszokat,vagy amiket nekem irnak választ a kérdéseimre,mindig felpontozom,mert legalább annyit csinált hogy irt,és vette a fáradtságot..viszont engem soha senki nem pontoz fel:(2011. máj. 23. 14:13
2/12 anonim válasza:
Ha legalább egy értelmet keresünk a pontozósdinak, akkor az az lenne, hogy általa kifejezzük egyetértésünket vagy egyet nem értésünket. Nem kedvesség kérdése a dolog. Ha valaki szerintem marhaságokat ír, azt lepontozom, ha jókat, akkor fel. Ez a rendszer célja, semmi más. Kedvességből pontozni csak arra jó, hogy a pontrendszer értelmét veszítse, mert szimpátia alapján pontozni butaság.
3/12 A kérdező kommentje:
természetesen aki hülyeséget ir,vagy bunkón,azt lepontozom,de aki rendes normális választ,megérdemli hogy felpontozzam,ez nem a facebook os..hogy tetszik nem tetszik...
2011. máj. 23. 14:20
4/12 anonim válasza:
Szia, én is tapasztaltam olyat, hogy a válasz azért lett lepontozva, mert nem tetszett (és nem azért, mert nem hasznos). Sajna nem minden kérdésre lehet tetszetős választ adni:-))))
Ne foglalkozz vele! Ha kérdésem van, a válaszokat úgyse az alapján fogom megítélni, hogy az illető hány %-ban ad "hasznos" tanácsokat, ez nem erről szól... Hiszen olyanok szokták a leginkább szórni az "egyáltalán nem volt hasznos" jeleket, akik sík hülyék...
5/12 A kérdező kommentje:
köszi:)felpontoztam amugy mindenkit:) valóban nem ez a lényeg,a pontozás...de mégis:(:D
2011. máj. 23. 14:25
7/12 anonim válasza:
Vélemény eleve hasznos, ha kérdezték. Konkrét példa is eleve hasznos, ha illeszkedik a kérdéshez. Tartalmilag hibás, káros tanács, ellentmondó, rossz válasz lehet olyan, amit lepontozok. Részemről a többit mind felfelé szoktam. Nem kedvességből, hanem, mert próbáltam értelmezni a pontozást, mint olyat, és nem az a kérdés lett feltéve, hogy egyet értek-e, hanem, hogy tudom-e hasznosítani a választ? A legtöbbet tudom, akkor is, ha nem értek egyet.
8/12 anonim válasza:
Nem tudsz ezért nyugodtan aludni?
10/12 anonim válasza:
dongatto válasza:
Pontozzá engem is fel!
Szerinted ez a válasz hasznos.
-az előtted lévő válaszololó voltam. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!