Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Kedves moderátorok! Miért nem...

Kedves moderátorok! Miért nem teszitek a dolgotokat?

Figyelt kérdés

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

# Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

# Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

# Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt!

# Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

# A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

# Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

Hivatalosan ezek a szabályok. A politika rovatban szinte minden kérdésnél megszegi valaki. Miért nem tiltotok ki felhasználókat?

2010. máj. 25. 07:44
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

A modik se istenek.sztem elég jól teszik a dolgukat.

én ha jelentek egy kérdést,szinte rögtön reagálnak.

Amúgy nem a modiknak kéne nekiesni,hanem a kérdezőknek kéne normálisnak lenni...Miért olyan nehéz betartani egyeseknek ezeket a szabályokat...:O

Jelentsd azokat a kérdéseket,amikben kivetnivalót találsz,hidd el előbb-utóbb törlik!

2010. máj. 25. 07:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

amúgy a kitiltás sztem se rossz ötlet,de nem egy szabálysértés,hanem mondjuk 3 után...

1.voltam

2010. máj. 25. 07:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk a 4.szabályt rendszeresen nmegsértem:D
2010. máj. 25. 07:54
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Hmm, lássuk csak. Azt mondja, hogy "Ez a kérdés rossz kategóriában van". Igen, ez jó lesz. ;)
2010. máj. 25. 07:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a negyedik szabályt törölni kéne...
2010. máj. 25. 07:57
 6/10 BlackSword ***** válasza:
100%
Mondjuk a negyedik szabályt, ha következetesen betartanánk, akkor kötelítőleg az összes válaszolót ki lehetne tiltani a politika rovatból... Bár szerintem egy értelmes vitában az elhangzottakra is szokás reagálni... Megjegyezve, hogy az anyázásokat, és egyéb szitkozódásokat moerálni, jegyezni, és egy bizonyos esetszám után kidobni a felhasználót...
2010. máj. 25. 08:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Rendesen ott vannak, nekem elhihetitek ;)
2010. máj. 25. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
De mi értelme a kitiltásnak? Másik néven beregisztrál az illető és folytatja tovább (ezt pl. A gyerekvállalás rovatban írta valak pár napja)
2010. máj. 26. 01:02
 9/10 anonim válasza:
A 4. szabálynak azért nincs ebben a formában értelme, mert én pld. sokszor nem azért reagálok a válaszadóra, mert hülyeségnek tartom amit írt, hanem azért tartom ezt fontosnak megjegyezni, hogy a kérdező felé legyen egy visszajelzés, hogy van aki szerint az egy nem jó tanács, és hogy szerintem ne fogadja meg... tehát ezzel a kérdezőnek próbálok segíteni, ahogyan valószínű más is.... az hogy néha már szinte anyázásig fajul a dolog, az valóban túlzás, de ez van.
2010. máj. 28. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
A negyedik szabálynak akkor volt értelme, amikor még mindenki csak egy választ írhatott egy kérdéshez, és nem volt lehetőség a többszöri válaszolásra. Szerintem csak benne maradt azóta is, de mióta már szinte fórum-jellegűen lehet használni az oldalt, azóta nincs értelme.
2010. máj. 29. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!