Mik azok a kerdesek, amikre nem kaptatok valaszt, de meg mindig erdekelne, hogy masok mit gondolnak rola?
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 11:36
1/22 anonim válasza:
Hát szerencsére még nem volt ilyen bár oránként csak 1 kérdést lehet felteni és tennék fel most mégegyet na mindegy :P De amugy ezekböl a mire nem kaptatok választ kérdésekböl egy zsáknyi van már:)
2/22 A kérdező kommentje:
ezert kerdeztem, hogy mire nem, es nem azt, hogy mire igen :)
2009. márc. 1. 11:42
3/22 A kérdező kommentje:
basszus... elneztem, ne haragudj :)
2009. márc. 1. 11:42
4/22 anonim válasza:
--Hány évig lehet kontakt lencsét hordani?--
egy választ kaptam rá, de az is olyan hogy nem a kérdésre válaszolt... úgy tudom valamennyi év után át kell térni a szemüvegre. nyilván nem úgy gondoltam a kérdést h 1 pár lencsét hány évig lehet hordani, mert tudom h van napi/havi/féléves stb lencse, hanem amúgy...
5/22 anonim válasza:
-- Az iwiwen miért nem tudok most üzenetet küldeni? --
:(
6/22 anonim válasza:
7/22 anonim válasza:
--- Honnan lehet letölteni a szülőszoba c. sorozatot? ---
8/22 anonim válasza:
A 12:10esnek is csak azt tudom mondani, amit a 11:56osnak, hogy lehet, a honlapjukra raktak fel letöltéseket, vagy kérj meg egy haverodat, aki torrentezéssel foglalkozik, hogy töltse le neked.
9/22 anonim válasza:
10/22 anonim válasza:
Én egyszer azt kérdeztem, hogyan lehet pufidzsekiből penészfoltot kiszedni. sajna egyetlen válasz se érkezett rá:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!