Ha a gyűlöletkeltő kérdéseknek-válaszoknak itt nincs keresnivalójuk, akkor miért van?
Nem-nem.
Arra gondolok, amit a gyűlöletkeltés jelent, tehát buzdítani másokat arra, hogy ő is küldje tovább, stb...
Nem világos az sem, hogy ezzel-azzal verném szét x.y. fejét című válaszok miért maradhatnak itt.
Semmi bajom a kisebbséggel kapcsolatos kérdésekkel egyébként. Az uszítással van bajom-akármi/akárki ellen is szól.
Azt hiszem értem mire gondolsz.Pl a családi kapcsolatokban szokott lenni ilyesmi.Mindenki jól lehordja a kérdezőt,vagy a férjét,anyósát,de a kérdésre nem válaszol.Nem érdekel senkit,hogy nem azzal kezdődött a kérdés,hogy mi a véleményetek,hanem gondolom konkrét válaszokat vár,illetve talán tapasztalatokat is.
Én pl egyszer teljesen felhúztam magam,mert a kérdező azt kérdezte,hogy megcsalt a feleségem,elköltözött,de hogyan szerezhetném vissza.Adtam neki tanácsokat a véleményem kinyilvánítása nélkül,erre nem hogy lepontoztak az uszítók,még le is hülyéztek.
Írtam nekik,hogy helló mi is volt a kérdés?De csak kötekedtek velem.
El is ment a kedvem egy időre a válaszolgatástól.Rossz érzés volt bennem,hogy haszontalan dolog ide írogatni,pedig szeretem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!