Próbáld ki az alkoholmentes sört. :D Annak is kb. olyan íze van, mint az alkoholosnak, és ugyanúgy lehet hűtve is fogyasztani. Egészségedre! :D
2009. okt. 20. 16:16
2/11 anonim válasza:
Alkoholosat semmiképp! Max menteset, de az meg borzasztó, de hátha "be tudod magad csapni vele". :)
2009. okt. 20. 16:17
3/11 anonim válasza:
Ha jól esik, igyál nyugodtan egy keveset! Alkalmanszerűen 1-2 deci nem árthat! Ráadásul ott vannak az alacsony alkoholtartalmúak, mint pl a Radler vagy a teljesen alkoholmentesek, ezeket majd a szoptatás alatt is ihatod, kiváló tejserkentők! Én vörösborból (szigorúan jó minőségű) ittam hetente 1-1 decit, rengeteg benne a vas és el is lazít kellemesen. A lényeg a mértékletesség!
2009. okt. 20. 16:18
4/11 anonim válasza:
ha egészen kicsit iszol, az nem vészes
amúgy lehet kapni un. maláta-italt, tök jó sörszerű íze van, de alkoholomentes.
én rossmannban meg corában szoktam venni, nem drágább, mint a minőségibb sör.
2009. okt. 20. 16:35
5/11 anonim válasza:
Ugyan igy voltam en is az elso babammal, Heti 1-2 alkalommal benyakaltam 1-1 pohar sort, az az a parommal ittunk meg kozosen 1 uveggel. Emlitettem az orvosomnak is. Aki elmosolyodott es csak annyit mondott, '' Csak ne legyunk kivanosak 9 honapon keresztul!''Nallam ez 1-2 honapos idoszak volt.Melesleg fiam lett.
Es nem szereti a sort ''D''.
2009. okt. 20. 16:41
6/11 anonim válasza:
Szerintem azért kívánod mert B vitaminból kevesebb van.Alkohol menteset igyál,azért ne liter számra,de ihatsz:))
2009. okt. 20. 16:53
7/11 anonim válasza:
Én a gyomorkeserűvel voltam így....És teljesen egészséges lett a lányom....
2009. okt. 20. 16:56
8/11 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi rossz nincs! Igyál nyugodtan sört, egy-egy pohárka még jót is tesz szerintem ! néha én is iszom ha megkívánom! Annyi hogy mindent módjával és akkor nem lesz gond!:)
2009. okt. 20. 17:58
9/11 anonim válasza:
Én citromos Drehert meg Soproni szőke ciklont iszom.Nagy ritkán max.fél üveg.Kellemes,és alig van alkoholtartalmuk.Igyál ha kívánod.
2009. okt. 20. 20:07
10/11 anonim válasza:
Én most ittam meg egy doboz citromos Gössert.
Amúgy utáltam a sört, most is utálom, csak a citromosra vagyok rákattanva. Radler, vagy citromos Gösser. 2%-os alkoholtartalmuk elenyésző a bor alkoholtartalma mellett.
És ha bort szabad inni, 1-2 decit, akkor ez a sör sem árthat hetente, kéthetente egyszer...
Mellesleg olyan gyorsan meg tudom inni, mert jólesik, pedig mostanában a szénsavastól el vagyok szokva. Csak vizet iszom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!