Ki pontozza a valaszokat?
hat ja. ezzel nem lehet mit kezdeni. a vicces az, amikor engem valaki lepontoz, es alattam tok ugyanaz a valasz, amit en irtam, es az meg 100%ig hasznos. na, azt sose tudom hova tenni :D
viszont ha kerdezek, hacsak nem durva a valasz, vagy spam, akkor en mindig a zöld kezecsket nyomom, mert
1. a valaszadó megtisztelt azzal, hogy segiteni akart
2. megosztotta velem az allaspontjat, ami segithet, hogy tobb szempontbol lassam. lehet, hogy nem ugy teszek, ahogy o mondta, de mindenkepp segit a dontesben.
es neha tok huyenek erzem magam, amikor hasznos, jo valaszt adok, es lepontoznak.. marmint azert erzem magam huyenek, mert azert valahol belul megis bant a dolog.
és persze ottvannak a szubjektiv valaszok, amik szerintem mind hasznos (pl. vélemény egy névről, stb), ott sokszor már csak azert is "feljavitom" a valaszokat, mert ott mindegyik hasznos, hiszen a kerdezo a velemenyunket kerdezte.
meg vannak olyan kerdesek, ahol sok hasznos valasz van, es mind haszontalannak van szazalekolva, ott szerintem egyszeruen valaki odatevedt es szórakozik.
nem szabad torodni az ilyenekkel. bar rosszul tud esni, mint irtam, az teny, de lehet, hogy csak en vagyok tulerzekeny
Sztm valaki szórakozik ezzel, mert én is olvastam olyan válaszokat, hogy mind hasznos volt, a kérdésre válaszoltak, tényleg mindenki hasznos dolgokat írt, mégis mindegyik 48, 65%-ban volt hasznos, egyse volt 100 %.os.
Szóval sztm valaki szórakozásból lepontoz mindenkit. Olcsó játék hülyegyerekeknek!
Azt nem értem, az ilyenek minek látogatják ezt az oldalt, ahol a legtöbben segíteni akarunk a másiknak egyéni tapasztalatok alapján.
Dühítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!