Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Aki 100%-ban hasznos válaszoka...

Aki 100%-ban hasznos válaszokat ad, ő magát pontozza fel egy másik azonosítóval?

Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy csak pozitív értékeléseket kapjon, de javítsatok ki, ha tévedek. Köszi!:D
2009. máj. 5. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Jó a kérdés,ez már bennem is megfogalmazódott...vigyázz,nehogy megvádoljanak,hogy irigykedsz:)))
2009. máj. 5. 18:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Hihi!:)) Nem irigykedem, csak furcsának találtam, hiszen legtöbbször lepontozzák a válaszadókat.. És eszembe jutott, hogy jöhet össze így valakinek a 100%. Érdekes...:D
2009. máj. 5. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Hiába pontozná magát fel másik azonosítóval, ha valaki lepontozza, már nem lehet 100%-os (max 99%)

Egyszerűen csak friss regisztrációról van szó, amit MÉG nem pontoztak le.

2009. máj. 5. 19:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, amikor én kezdtem az itteni pályafutásom, kb. 60%-ról indultam...
2009. máj. 5. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is így volt egy pár napig, hogy 100%-os hasznos válaszokat adtam :) De utána engem is pontozgattak le :D
2009. máj. 5. 20:05
 6/9 wheeler ***** válasza:
96%
Nekem is egy ideig 100%-os értékelésem volt, de aztán elkezdtem beírogatni a politikai témákba, ahol ugye soha sincs egyetértés, és egyből leugrott 60%-ra :D.
2009. máj. 5. 22:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem nem volt soha annyi!:D Ebből is látszik, hogy nem sokáig lehet azon a szinten maradni.. Írhatna egy 100%-os válaszadó is, hogy megcáfolja a gondolatom..:D
2009. máj. 6. 13:25
 8/9 anonim válasza:
84%

Olyan nem létezik, hogy 60%-ról indultál, legfeljebb mire először megnézted, addigra lepontoztak.

Friss regisztrációval még 100% bárki lepontoz, utána már sehogy nem lehet 100%

2009. máj. 6. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:
90%

hát ha írod h a Jobbikra kell szavazni, nem a Fideszre, vagy fordítva, akkor jól le fognak pontozni (lást itt alább :S)

meg vannak olyan kretének, akik lusták olvasni, csak nyomkodnak össze-vissza az egerükkel

2010. júl. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!