Hogy lehet postmaster@domainnev.hu azonositóval létrehozni egy fiokot a google apps nál?
Van egy tárhelyem a 000webhost nál, és nem tudják ráálítani a névszervereket, mert kell egy MX record. Azt írják, hogy ehhez létre kell hozni egy mail cimet itt: [link] ,aminek postmaster@domainnév.hu nak kell lennie, és majd utána az mx recordot állitsam erre: aspmx.l.google.com .. Nah és itt a nagy baj... A regisztrációnál a google nem engedi postmaster kifejezéssel regizni, és más névvel pedig ha regizek az nem jó.. Az esetben nem tudják arra álitani a névszervereket.. Itt egy kép is ha ez segít.. [link]
Ezzel kínlódom az elmult 5 napja de semmi eredmény.. A neten sok helyen kaptam erről leirásokat, hogy hogyan kell ezt csinálni, de érdekes módon mindenki tud ( legalábbis a leirások alapján) postmasterrel létrehozni, én viszont nem... Segitsetek ha tudtok..
Bocsi, de szerintem egy informatikai fórumon több esélyed van megoldást találni, mert nem egy hétköznapi problémával jöttél ide.
Próbálkozz mondjuk az SG fórumon, vagy netán a Prohardver fórumán!
Lefordítva ezt írja: Mivel a visszaélés és a postmaster fenntartva felvett nevek, nem fogja tudni használni ezeket a felhasználónevek vagy becenevet.
Magyarul: postmaster@domainnev.hu-t nem lehet regisztrálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!