Miert nem ertekelik sokan a valaszokat?
Figyelt kérdés
Sokszor valaszolunk kerdesekre, a kerdezo kozoni szepen a valaszt mert hasznos dolgot irtal, de nem kepes a zold ujjacskara kattintani.... Miert??2011. nov. 16. 22:40
1/7 anonim válasza:
Mert én arra figyelek amit írnak és eszembe se jut értékelni. Amúgy is hülyeségnek tartom.
2/7 anonim válasza:
Én mindig szoktam értékelni, de ha mondjuk csak 1 válasz érkezik és keveseket érdekel a téma akkor honnan látszik, hogy értékeltem vagy sem?
Nem úgy van, hogy ha legalább 3-4 ember hasznosnak vagy haszontalannak találta akkor írja ki a %-ot? Mert az én 1 válaszos kérdéseimnél nem szokta kiírni, hogy hány % találta hasznosnak a választ.
4/7 anonim válasza:
Miért? Neked attól jobb lesz az életed, hogy itt valaki hasznosnak vagy haszontalannak ítélte a válaszod? Ez teljesen érdektelen számomra, ezért nem értékelek.
5/7 anonim válasza:
Én meg azt nem értem hogy jön ez a kérdés a "Gyerekvállalás,nevelés/Babák" témakörhöz?!
Szerintem a kérdéseket is kellene értékelni!
6/7 anonim válasza:
Én nem értékelek, mert hülyeségnek tartom. Csak akkor szoktam értékelni, ha valakit igazságtalanul föl, vagy lepontoztak, ellensúlyozásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!