Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi a véleményetek a nyelvtanim...

Mi a véleményetek a nyelvtanimádó barátainkról akik minden apró nyelvtani hibába belekötnek?

Figyelt kérdés

Hibázni emberi dolog...

ha véletlenül én is elírnám a hallani-t 1l-el és mondjuk egy értelmes kérdést tettem volna fel amire még értelmes választ is írnának KIT ÉRDEKELNE?

linkelgetik mindenhova ezt:

[link]

kész röhej

de választ vagy ilyesmit a kérdéssel kapcsolatban nem írna mellé szóval no komment -.-

2010. dec. 7. 22:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"tudnám dijazni ha nem itt osztanátok az észt. wow-kockák."

- Először is, a mondatot nagy betűvel illik kezdeni.

- díjazni, hosszú í

- ha előtt vessző

- A mondatod igényli a felkiáltójelet a végére, mert óhajtó mondat.

- Amennyiben a World of Warcraft játékosokra gondolsz, közlöm veled, hogy életemben nem játszottam online játékkal, nem is tervezem, inkább olvasok.

- Te is kocka vagy, ha ezen a oldalon töltöd az idődet.

- Én legalább vagyok annyira igényes, hogy még vitában is helyesen írok, mert ezt megérti mindenki, míg amit te írtál, nem.

- Nem azokkal van a bajom, akik elgépelnek valamit, hanem akik meg sem kísérlik hibákkal teli mondataikat kijavítani sokadik kérésre sem.

- Nem megsértődni kell, hanem megköszönni, hogy vannak, akik segíteni akarnak!

- Nem vagyunk nyelvtanimádók, de mi nem alázzuk meg a magyar nyelvet, és annak az írott változatát.

- Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem, ragad rád valami hasznos is.

2010. dec. 16. 22:33
 22/22 a_maestro_főnök ***** válasza:
a hejesírássi hibákér ne haragúdj
2010. dec. 19. 11:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!