Mi a véleményetek a nyelvtanimádó barátainkról akik minden apró nyelvtani hibába belekötnek?
Hibázni emberi dolog...
ha véletlenül én is elírnám a hallani-t 1l-el és mondjuk egy értelmes kérdést tettem volna fel amire még értelmes választ is írnának KIT ÉRDEKELNE?
linkelgetik mindenhova ezt:
kész röhej
de választ vagy ilyesmit a kérdéssel kapcsolatban nem írna mellé szóval no komment -.-
"tudnám dijazni ha nem itt osztanátok az észt. wow-kockák."
- Először is, a mondatot nagy betűvel illik kezdeni.
- díjazni, hosszú í
- ha előtt vessző
- A mondatod igényli a felkiáltójelet a végére, mert óhajtó mondat.
- Amennyiben a World of Warcraft játékosokra gondolsz, közlöm veled, hogy életemben nem játszottam online játékkal, nem is tervezem, inkább olvasok.
- Te is kocka vagy, ha ezen a oldalon töltöd az idődet.
- Én legalább vagyok annyira igényes, hogy még vitában is helyesen írok, mert ezt megérti mindenki, míg amit te írtál, nem.
- Nem azokkal van a bajom, akik elgépelnek valamit, hanem akik meg sem kísérlik hibákkal teli mondataikat kijavítani sokadik kérésre sem.
- Nem megsértődni kell, hanem megköszönni, hogy vannak, akik segíteni akarnak!
- Nem vagyunk nyelvtanimádók, de mi nem alázzuk meg a magyar nyelvet, és annak az írott változatát.
- Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem, ragad rád valami hasznos is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!