Mi a véleményetek a nyelvtanimádó barátainkról akik minden apró nyelvtani hibába belekötnek?
Hibázni emberi dolog...
ha véletlenül én is elírnám a hallani-t 1l-el és mondjuk egy értelmes kérdést tettem volna fel amire még értelmes választ is írnának KIT ÉRDEKELNE?
linkelgetik mindenhova ezt:
kész röhej
de választ vagy ilyesmit a kérdéssel kapcsolatban nem írna mellé szóval no komment -.-
sztem is túlzás... mikor kiírtam egy nyelvtanilag teljesen helyes kérdést, csak a hogy-ot h-val írtam, és a kérdés valami sorozatról szólt aminek az előző részében történteket kérdeztem... azt írja rá, hogy remélem azért nem láttad mert a nyelvtankönyvet lapozgattad...
de az tényleg durva mikor írja valaki, hogy bocs a hejesírási hibákért, meg egy kérdésben írta a csávó, hogy ralyta, utána meg h jó a helyesírása xD
meg a muszályt nem bírom de soha nem szoktam beszólni..
Jajj, ne is mondd.Teljesen kitudnak akasztani vele. Valakinek, akinek teljesen jó a helyesírásra, csak nem FOGALMAZOTT érthetően, máris jön, hogy inkább a nyelvtan könyvet lapozgasdd blabla ... A másik ami nagyon irrítáló, a: "goglezz rá" . :S
Bunkó emberek, akik a fogalmazást és a helyírást nem tudják meg különböztetni. :\
Üdv! Te a hátam mögött ki akarsz beszélni? :)
Igenis, engem kurv.ra idegesít, hogy néhány kérdést alig tudok elolvasni, mert se egy vessző, se egy nagybetű, se egy pont nincs a végén. A "hallani" szóra nem ugrottam volna, de amikor a folyik és az olyan szót "j" betűvel írják, az nagyon buta emberre vall. A dugásra van ész 15 évesen, de semmi másra.
"Üdv! Te a hátam mögött ki akarsz beszélni? :)
Igenis, engem kurv.ra idegesít, hogy néhány kérdést alig tudok elolvasni, mert se egy vessző, se egy nagybetű, se egy pont nincs a végén. A "hallani" szóra nem ugrottam volna, de amikor a folyik és az olyan szót "j" betűvel írják, az nagyon buta emberre vall. A dugásra van ész 15 évesen, de semmi másra."
Nem tudom hogy emlékszel-e a sok kérdésemre amiben nagyon sok helytelenül írt szó volt!
Hát most derűlt ki hogy diszgráfiás vagyok..
Szóval az a sok szidás "tanuljál meg írni" "anyád meg taníthatna írni" szövegeitek olyan gyereknek szólt aki "beteg"
13L
Köszönöm a válaszokat..
Képzeljétek én is kényes vagyok a helyesírásra eleve neveltetésemnél fogva (muterom magyartanár >.< ).
Arzomban ha valaki nem tud írni nem vágom a fejéhez hogy: He' tanuljá' má' meg írni.
Egyéni szociális probléma...
"Nem tudom hogy emlékszel-e a sok kérdésemre amiben nagyon sok helytelenül írt szó volt!
Hát most derűlt ki hogy diszgráfiás vagyok..
Szóval az a sok szidás "tanuljál meg írni" "anyád meg taníthatna írni" szövegeitek olyan gyereknek szólt aki "beteg" "
13L
Ezt biztos nem én írtam! Én soha nem szidok senkit sem, és nem is sokat vagyok fenn az oldalon! Egyébként én mindig belinkelek egy nyelvtankönyvet, és egy kis kommentet szúrok be alá. Nah az vagyok én! :)
A muszály, külömbség meg effélék engem is zavarnak, de csak akkor szoktam szólni, ha egy ötsoros mondatot látok vessző nélkül, vagy olyat, hogy magyarország, jános.
Meg akkor is, ha az illető azt írja, hogy a Kiskutyám, Én, Magyar vagyok. Elgépelések vannak, én is hírhedt elgépelő vagyok, csak van időm kijavítani.
Az olyan kifogást ki nem állhatom, hogy "siettem".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!