Miért nem hisznek itt az emberek olyanoknak, akik tapasztalatból irnak?
Szerintem félre értitek egymást.
én gondoloma kérdező csak azt nem érti hogy ha mondjuk valaki feltett olyan kérdést amiből látszik h megcsalta a párja, a kérdező lehet azt felelte hogy biztos megcsalt mig lehurrogták h biztos nem.
mert ők ugy látják a világot hogy ilyen velük nem történhet mig nagyon sok emberrel történnek olyan dolgok amikröl mégcsak nemistud, hogy megcsalják meg ilyesmi. és sokan álomvilágban élnek hogy őket biztos nem csalják meg,pedig leeht már rég megcsalták.
én kigy értelmeztem a kérdést, leeht nem igy gondolta a kérdező de akkor jo lenne ha pontosan leirná h hogy gondolta miröl beszél.
de ha ugy gondolja ahogy leirtam akkor pedig nemkell oltani emrt nemhiszem hogy ez egy ember te vagy te ellenbed irányul, hanem magárol a hiszékenységből ebben a tetves világban
szivesen.
én is ismerek olyat aki 5 éve van a barátnőjével, de rég másba szerelmes és lefeküdt a másik lánnyal.
és én nem gondolom hogy a barátnője tud róla.
én meg azt nem értem hogy ilyen esetekben mért nem szakitanak, ha már valaki megcsalja a bartnőjét barátzját feleségét férjét,ráadásul ugy hogy ezt előre kiterveli, mégcsak nem is véletlen a dolog hogy részeg vagy ilyesmi akkor persze előfordul,de előre megtervezni. menynire szeretheti egyáltalán egy ilyen ember a másikat ha meg nem szerieti mrét nem hagyja ott?
ahogy eddig olvastam a kommenteket, a kérdésedet másképp kellet volna megfogalmaznod.
A Főkérdésedre a válasz: mer addig úgyse fogja elhinni, amíg nem vele történik meg.
A második kérdésedre: Így akarnak bizonyítani, hogy mennyire egyenrangúak a férfiakkal a " gyengébbik" nem.A másik meg a dicsekedés, hogy ő rá legyenek irigyek. Puszta nagyképűség. Pótolni az agyon kívül mindent lehet. Ha nincs agy, nincs mit pótolni. ( akár fizikailag, akár szellemileg)
kérdező,én teljes mértékben elhiszem amit láttál-hallottál,egy pillanatig sem kételkedem benne,hogy nem úgy volt.és meggyőződésem,hogy a férfiak 95%-a ilyen,minden bizonnyal.na de könyörgöm,vegyünk már tudomást arról az 5%-ról is!!
mert arról nem akarnak tudomást venni(azt hiszem előzménye volt a kérdésed egy másik kérdés kapcsán)
Figyelj csak, unom már a kérdéseidet, ill. válaszaidat! Te ugyanaz a személy vagy, aki többek között azt a baromságot írkálta, hogy megcsalta a férjét a főnökével és most tőle terhes, meg az ehhez hasonló hülyeségek! Azt a wc-s dolgot meg ugy adtad elő h a férjed csalt meg így. Nem unod még?????????? Mert én már nagyon!!!!!!!!!!!
Mindenhol egyforma írásstílus, na meg az h fére, félre helyett. Szóval elég egyértelmű hogy mindet te írod, ugyhogy most már le állhatsz!!!!
Szerinted egy írás alapján az olvasó honnan a jóéletből fogja tudni, hogy neked vannak ezirányú tapasztalataid???
Gondolkozz már!
Mégha mondod is neki, hogy te már rendelkezel tapasztalattal ilyen téren, gondolod bárki is elhiszi bemondásra, csak mert te írod?
Te itt egy névtelen senki vagy, akárcsak én, meg a másik sokezer. Itt senkinek nincs neve és arca. Így hitelessége is nulla. Ezért nem hisznek el semmit neked.
Itt a mondandódat két okból fogadják el (az értelmes emberek, mert a többi általában azt sem fogja fel, hogy mit ír, nemhogy értsen is valamit):
1. Alátámasztod. Pl. linkekkel. Hivatalos linkekkel (nem wikipédia, meg Kurír cikk).
2. Normálisan írsz, nem tele helyesírási hibával, meg paraszt megfogalmazással.
Ha ez a kettő teljesül, akkor általában elhiszik, amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!